Камелия привлече впечатляващ талант в отбора си

Нови изключителни таланти и трогателни истории завладяха „Гласът на България“ в неделя вечерта. Емоциите от сцената се пренесоха и в бекстейджа, където една от участничките Миглена Тодорова получи предложение за брак.

Трогателното изпълнение и драматична история на варненката Виктория Динкова впечатли менторите и публиката. 22-годишното момиче че е било жертва на домашно насилие още от най-ранните си детски години, заради което на 17 години решава да избяга от вкъщи. Признава, че успява да оцелее благодарение на музиката, която й дава сили да лекува травмите и да поиска едно по-хубаво бъдеще за себе си. Виктория избра да продължи напред в шоуто в отбора на Поли Генова.

Във втори епизод на шоуто Камелия привлече впечатляващ нов участник за отбора си. Това е 19-годишната Никол Тодорова, която разтърси сцената с най-силното изпълнение за вечерта. Младото момиче се превъплъти в световноизвестната Адел не само с глас, но и с визия. Изпълнението й беше толкова въздействащо, че успя да разплаче най-добрата й приятелка Симона Загорова.

Именно звездата от четвъртия сезон на „Гласът на България“ убеждава Никол да се яви на кастингите, защото е родена певица. Твърдението й се доказа, след като всички треньори се обърнаха и поискаха Никол в отборите си. Иван Лечев побърза да заяви: „Това момиче не само има глас, това момиче може да пее“. Той обеща, че един ден тя ще има албум и той ще си го купи. Никол обаче избра да се присъедини към отбора на Поли Генова.

Желанието на Иван Лечев и Поли Генова да се появи участник, който „да ги удари по главите“, също се сбъдна тази неделя. На сцената нежната и крехка участничка Вики реши „да се позабавлява“, изпълнявайки новия хит на Тейлър Суифт „Look what you made me do“ в хеви метъл вариант. Интерпретацията й беше посрещната с шок от Камелия и Графа. Поли през цялото време се криеше в стола си и коментираше, че Вики е способна да озвучава филми на ужасите. Единствено Иван Лечев се оказа безстрашен и натисна бутона, за да я пожелае в отбора си.

Бурни емоции предизвикаха и изпълненията на две 15-годишни момичета – Симона Захариева. Камелия я обяви за финалист, но тя избра отбора на Графа. Деница Караславова впечатли цялото жури с красотата и увереността си, а напред продължава в отбора на Поли.

Един от по-самоуверените и убедени в таланта и качествата си кандидати бе актьорът Александър Христозов. С глас, усмивка и с изпълнение на класиката на Сам Кук „A change is gonna come“ той закова на стола Камелия. Освен че се изявява в театъра,  актьорът се е снимал и редом до световни звезди от ранга на Келан Лъц и Джейсън Стейтъм. В „Гласът на България“ избра да продължи в отбора на Иван Лечев.

Вокалистът на групата „Фънки миракъл“ Симеон Желязков се оказа сред кандидатите, които впечатлиха безапелационно и четиримата треньори. Те се обърнаха още преди да са го разпознали. Вече лице в лице с него, първа от журито го разпозна Поли Генова. Иван Лечев коментира, че е чувал Симеон да пее и по-добре, но също го пожела в отбора си. „Аз съм фен. За мен ще е чест и удоволствие да си в моя отбор“, обяви Графа, с което явно успя да спечели един от професионалистите от този сезон в отбора си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!