Камелия на 50: Искам да имам деца и направих всичко възможно

Камелия разказва открито за болката, смъртта на баща й и споделя коя е истинската й любов.

„Докато не ти се случи едно такова преживяване, мислиш, че всичко ти изглежда много голямо. В един момент осъзнаваш, че като видиш баща си в ковчег, това е за последен път. Тогава за пръв път разбрах какво значи болка от загуба. Хем е тялом там, хем усещаш, че го няма. Няма да забравя този ден. Тогава Цветин накара всички да излязат, за да остана сама с него. Беше ми трудно да целуна баща си за последно. Накрая спрях да мисля и го направих” – разказа тя пред Мариян Станков Мон-дьо..

Певицата сподели, че е трябвало дори да пее след погребението на баща си.

„Върнах се и отидох да пея на концерт на Лепа Брена. Тя е моят идол, възхищавам й се. Баща ми знаеше това. Като малка ми купи касетофон, слушах песните й и се правех на певица. След погребението отидох да ме нагримират, да имам някакъв вид. Чак на последната песен споделих пред публиката, че днес съм изгубила баща си. След това Лепа е попитала „кое е това момиче и как издържа?””, разказа още певицата. И сподели, че след концерта се е сринала психически.

Камелия изуми с видео как посреща юбилейния си рожден ден/ ВИЖ

Това не е единственият труден момент в живота на именитата певица. Признава, че през годините е правила три аборта.

„Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци” – разказа още тя.

Половинката й Цветин я е научил да обича. „Преди да го срещна за мен любовта беше да получавам, а не да давам“ – заявява звездата.

За тава как приема популярността  и дали тя я е променила като човек, казва: „Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще съм популярна. Не съм очаквала обаче, че ще радвам толкова поколения българи. В един период славата в мен надделя и започнах да не ценя хората. Мислих си, че едва ли не са ми длъжни да се държат с мен по определен начин. Тогава осъзнах, че губя човешкото си в себе си”,

Подчертава, че винаги много я е дразнело, когато за нея се е коментирало единствено това, че е руса и секси.

„През годините най-много съм се борела с това да не обръщам внимание на клишетата и рамките, поставени отвън” – коментира още тя.

„Аз съм жената на трансформацията, певица на трансформацията” – категорична е Камелия.

На въпрос какво я прави различна от оставалите певици, отговаря така: „Различна ме прави това, че изпях песента „Луда по тебе”.

Реклама

12 коментара към “Камелия на 50: Искам да имам деца и направих всичко възможно”

 • 00 каза:

  Ужасно фалшив и надменен човек изтъкан от злоба, това го знае всеки който я познава, кариерата и отдавна е приключила, в последно време Сашка Георгиева и уреждаше участия на минимален хонорар но вече никой не я иска, няма нито един приятел във фолк средите и нито един близък фен няма защото мрази всички хора.

 • Таня каза:

  „Подчертава, че винаги много я е дразнело, когато за нея се е коментирало единствено това, че е руса и секси.“

  Пак се слагаш там, където не ти е мястото. С тези черни корени на косата и пластмасови цици не си нищо друго, освен смешна, некадърна и неприятна.

  • Preslava каза:

   Таня А ти ква си ма, мърло? Стой си там у кочината и не коментирай хора, постигнали много повече отколкото ти някога ще постигнеш

 • Гошо каза:

  Смешка накарала е оператора да сложи филтър и да скрие бабешкото и лице

 • Курестия каза:

  На 50 е вече но не може да се отрече че още става за ебане супер путка е

  • въльо каза:

   курестия ти си бабоеб геронтофил виждал ли си я отблизо какъв дзвер е

 • Людмила Захажаева каза:

  Какво ни интересува личния живот на жената? Защо не впечатли, че тъче чипровски килими например?!

 • foxy_vd каза:

  На 50 се прави равносметка, а тази на Камелия е повече от успешна. Жената си сподели за болката, страданието и успеха, като подчерта и грешките. Когато някоя друга популярна звезда го направи така откровено, тогава заповядайте да я укорявате. Да, тя също знае, че не може да се хареса на всички, но пък фактите доказаха, че тя наистина няма шеф просто, защото си е звезда с покритие. И всеки може да се убеди в това, като иде на нейно участие.

  За недодяланите коментатори под тази статия само уточнявам. Сашка Стоянова се казва момичето и е от Монтана. Тя е точно толкова продукт на Камелия, колкото и сензацията „Виво“ – Монтана. Не завиждайте за визионерският поглед на Камелия във всички сфери на този бизнес, защото друг такъв в нашата чалга няма да намерите.

  • Анонимен каза:

   На мен не ми направи добро впечатление това, че сама нарича себе си звезда. Тя наистина е едно от големите имена в жанра. Постигнала е много, има много хитове и фенове, но е добре да е здраво стъпила на земята и да знае, че звездите са на небето, а тя е популярна личност, не звезда..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!