Камелия засне клип на „Манастир“

Камелия спази обещанието, което бе дала пред феновете – засне клип на песента „Манастир“.

„Манастир“ е страшна песен, която много се хареса от невероятно много хора. Учуди ме, защото знам каква е в момента вълната, на която застъпват песните. Радвам се, че ще има видеоклип и ще се опитам пак да е нещо готино“ – каза преди време  Камелия, в интервю за Signal.bg.

Песента се радваше да огромен брой положителни коментари от меломаните и изпълнителката бе категорична, че ще удовлетвори желанието им да видят клип към нея.

„С тези снимки окончателно завърших работата си по „Проект 13″. Клипът не е нещо невиждано и нечувано и не е сниман с голям бюджет. За първи път работя с режисьор и оператор от игралното кино. Картинката, цветовете, светлосенките са много по-различни и смятам, че това ще бъде оценено“ – сподели Камелия пред Blife.bg.

Семпла, но секси ще бъде певицата в новото си видео, което се очаква до края на следващата седмица да е факт. В него участва и балетист от „Арабеск“.

„Аз не съм лакома и алчна. Един ми стига. Момчето е голям симпатяга и с удоволствие му се нарадвах и го гушках по време на снимките. Отърках се и аз в младо гадже“ – шегува се изпълнителката, която вече гледа към следващите си музикални проекти.

„Записвам и нови песни, работя по нов проект, но още е рано да говоря за това. Аз съм от хората, които се появяват само когато има какво да кажат, иначе няма смисъл от празно дърдорене“ – каза още Камелия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!