Камелия: Директна съм, не гледам да се харесам на някого, а да бъда себе си

Камелия казва, че славата й е музей пълен с артефакти. Тя е огън момиче, по което е луд дори Новак Джокович, а с всеки следващ свой проект предизвиква вълна от реакции. Директна е и не се притеснява да изразява това, което мисли.

„Ние сме силни като сме на маса. Когато трябва да се заявим, предпочитаме да си затраем. Аз обичам да бъде директна, винаги съм го правила, макар че понякога съм си навличала гнева на определени хора. Но съм принципна, но не лично обиждаща или бъркаща се в нечий живот“ – заяви певицата в „На фокус“ по NOVA.

Най-голямата публика, пред която е излизала, е 25 000 души и не забравя емоцията от това: „Не чувстваш краката си, дъхът ти автоматично спира. Не обичам адреналина, той ме блокира. Гледам да се концентрирам и да не се изгубя в тълпата. Не да им се харесам, а да бъда себе си“.

Камелия с „Двама непознати“ навръх рождения си ден/ ВИДЕО

Тя не пее на плейбек през последните 15 години. „Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието“ – разкрива Камелия.

Лепа Брена е нейният идол и е щастлива, че е сбъднала мечтата си да пее на една сцена с нея.

„Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена“ – заявява тя.

Атрактивната попфолк звезда разказва и за решението да промени своята визия и за пластичните си интервенции, които се превърнаха в една от най-обсъжданите теми около личността й.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!