Камелия: Аз съм артист, който уважава публиката си с пеене на живо

Камелия винаги успява да изненадва публиката с оригинална визия във видеата и в стайлинга си. Фолк звездата признава, че обича да се променя, а за идеята как да изглежда и какво да се случва в нейното сценично шоу или клип, разказва пред „Монитор“:

„Много обичам да се променям. Нямам трудна метаморфоза, имам моменти, в които изразявам състоянието си по различен визуален начин. Когато реших да си боядисам косата червена, фризьорът ми се хвана за главата, казах му: “Така се усещам, прави го“. После заснех клипа към „Еротика“ с гола глава, естествено, не се подстригах, беше театрален грим. Бях по лепенки на гърдите и когато се появих пред Цветин в пълния ми блясък с тоалета и късата руса перука, няма да забравя изражението му. Пита ме: “Ние не прекалихме ли? Как се чувстваш?“, казах му „Убийствено добре!“, и той „Добре, върви да се забавляваш тогава.“ И отидох на концерта в София, който беше част от турне. За мен е важно аз да се чувствам добре и да изразя себе си и на това ме научи Цветин през годините – като искаш това, направи го, без да мислиш за реакциите на другите. Пълно щастие или хейт с това, което правиш, никога няма да има, така че постави себе си на първо място“.

Не крие, че сценичният й образ е твърде различен от това, което е Камелия в ежедневието си.

„Щастлива съм от факта, че нямам псевдоним, който някак си да ме раздвои. Името ми е Камелия и на сцената съм артист, който уважава публиката си с пеене на живо и послание в това, което прави. В ежедневието ходя с вързана коса, много неглиже, не слагам грим. Не изгубих човека Камелия през годините и това е може би най-голямото ми постижение“ – подчертава тя.

Цялото интервю може да прочетете тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!