Калрос и Славена – неочаквано добра комбинация

Калрос и Славена разказват музикална приказка за любовта в съвместния си проект “Бумеранг”. Видеоклипът направи премиера в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial.

Текстът е създаден от самия Карлос, който се включва с идеи и в написването на мелодията. Композитор е Егли Марини, на когото е и аранжимента на песента.

Феновете отдавна очакваха ново предложение от Карлос, който през годините се отличи със свой собствен почерк като артист. Този проект продължава линията на романтично-ритмичния попфолк, любим на изпълнителя.

Меломаните посрещнаха с одобрение “Бумеранг“, а с коментарите си подкрепиха Карлос и Славена за решението им да създадат съвместна песен.

“Страхотна песен! Карлос винаги представя хубави песни. Браво!“, “И Карлос, и Славена са адски талантливи, а гласовете им много си отиват“, “Много хубава песен с много красиво видео. Браво!“, “Неочаквано добра комбинация. Стойностен проект. Клипът е доста приятен и различен. Поздравления и успех на проекта” – са някои от първите суреплативи.

Специално участие в парчето има ръководителят на орк. “Орфей” Георги Янев, който се включва с виртуозно изпълнение на цигулка.

Красивото видео, с което бе поднесена песента в ефира на телевизия “Планета“, е дело на режисьора Христо Кавалов. Лентата е заснета в градински център, на който изпълнителят изказва своята благодарност.

Карлос и Славена са признателни и на целия екип, работил по проекта и на професионалистите допринесли за безупречната им визия – гримьора Слави Стоянов и коафьора Мария Медарска.

ВИЖ/ Карлос и Славена – Бумеранг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!