Кали: Трябва да се научим да живеем по-правилно

Кали споделя своите мисли за объркания свят, за днешния ден и за любовта.

„В началото си мислех, че епидемията е световна конспирация за разпределяне на финансите. В последствие започнах да търся по-дълбок смисъл в заразата. Нека земята си вземе малко почивка от нас. Трябва да се научим да живеем по-правилно и здравословно“ – споделя тя пред NOVA.

„Впечатлена съм от генерал Мутафчийски. Смятам, че такива хора трябва да управляват държавата“ – заявява тя.

Кали разказва как прекарва дните си по време на пандемията. „Чувствам се добре. Изолацията ми дава време да помисля за много неща, да отделя време на близките си“, каза още тя.

6 коментара към “Кали: Трябва да се научим да живеем по-правилно”

 • Петър каза:

  Колко е проста. От Мутафчийски до сега сме видяли само диктатура. Само! Под това ли й се живее? Защо всяка втора певица се изказва по темата. Тия от кога станаха политици и учени?

  • За кали с любов каза:

   Ти от кака ти Галя извесна с мненията си едно гдо сутринта слетобвд друго мнение според както и е изгодно каквоо чакваш .Като беше в фен плю ,по Митко сега гъза му целува и плюет братята .Да не говорим че няма един мъж на който да е била вярна и са я хващали винаги на калап… иначе мн морална мн принципна .. Роди сума и деца от различни мъже да има …. Още навремето като беше в бмк нищо не ставаше от нея парцал на парцалите но за жалост не се вижда ,а ходи да яде лайна за другите … чудя се само Митко за къв хуй я взе стара Изтъркана чанта ,че и злобна при това

 • Николай каза:

  Кали си е злобна жена, която се иказва където свари, по какви ли не теми без да има хабер от тях. Спомням си как завиждаеше на Кати за успехите и. Абе тя си е доста злобна и елементарна това я описва напълно.

 • Таня каза:

  На мен не ми хареса коменатара й, че колежките й правели онлайн концерти, за да не бъдат забравени. Кали, тези, които непрекъснато се бутат да са под светлините на прожекторите от години аз поне не съм видяла да пеят от вкъщи. Не мисля, че певици като Валя, Камелия, Рени, Ивана са направили тези концерти от страх да не ги забравим, защото това така или иначе няма как да стане за няколко месеца. Ти като не искаш да правиш такива неща – не прави, но не се изказвай толкова гадно по адрес на останалите, защото не си права. Аз пък съм много доволна, че има изпълнители, които правят това за феновете си, за да се разсеем малко и да се почувстваме по-добре, което според мен е смисълът на тези концерти, а не да не бъдат забравени…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!