Кали: Това е един изключително специален период

Един от най-специалните периоди в живота на Кали е детството й.

“Детството е онзи период в човешкия живот, който те определя какъв човек ще израснеш, как ще ти се случат нещата в живота, как ще възприемаш хората около теб. И тъй като аз имах едно много, много хубаво детство, смея да твърдя, че съм се запазила като един слънчев и добронамерен човек, като филантроп, защото едни много ценни и важни хора за мен – моите баба и дядо, родителите на моята майка, ме научиха да бъда доверчива, да бъда добра, дори понякога повече, отколкото трябва. Периодът на моето детство е един изключително вълнуващ, цветен и пълноценен момент от моя житейски път“, споделя изпълнителката в “От моето детство“ .

Родена е в София, но е израснала на село. Щастлива е, че е имала възможността даживее в българското село. Със съжаление споделя, че такова, каквото тя го познава, днес вече го няма и съвременните деца не могат да се докоснат до неговия уют, традиции и бит, което ни идентифицира като народ и като българи.

“Детство, в което съм виждала светулки, играла съм на народна топка, детство с много сняг, пързаляли сме се със шейни, правили сме истински снежни човеци, замеряли сме се със снежни топки“  – разказва тя.

„Това е един изключително специален период, който ме е оформил като личността, която съм днес и с която изключително много се гордея“ – подчертава звездата.

Признава, че винаги е знаела, че иска да пее и разказва още: “Не е нужно един талант да бъде открит у едно дете. Смятам, че хората сами намират изкуството вътре в себе си и ако всеки човек успее да се разгърне и отпусне, може да открие изкуство в себе си, разнородно във всякакви форми. Така аз открих, че моето е музиката. Винаги съм знаела, че искам да пея, че искам да стана певица. И винаги музиката е била част от моя живот. Музика има във всеки, аз просто открих, че моят начин на комуникация с музиката е да пея“.

По думите й всеки сам трябва да говори за своето детство. Надява се да е човек, който е успял да осигури достатъчно емоции, любов и топлина, за да могат и децата й да кажат: “Аз имах едно добро детство“.

“За да върнем хубавото детство на нашите деца и да им подарим онази емоция от нашето поколение, нека да запазим българското, онова от бащиното огнище, което да топли вътре сърцата ни и да запазва децата в нас завинаги. Само тогава можем да бъдем добри родители, когато истински разбираме децата си и им подарим едно прекрасно детство“ – споделя певицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!