Кали: Твърде възрастна съм, за да остана на българската сцена

Кали не е типичната попфолк певица, въпреки че е в бранша повече от 30 години. Мнозина я определят като мъжко момиче, луда глава и джаста-праста. Наред с много си хитове, тя е горда майка на три момчета.

Дипломиран психолог е, което ѝ помага да мине по-леко през периода на изолация, защото гледа по-философски на живота.

„Успях да остана известно време с децата си. Не успях да полудея, сега вече започвам леко да полудявам. Останах по-дълго време с децата си, да ги видя как учат, да видя какво е отношението им към това да бъдат по-образовани“ – разказва тя в „Преди обед“.

Признава, че през годините е възпитавала децата си и с по-строги мерки, случвало се е и с бой, но всичко било за тяхно добро. „Много мразя наглост и лъжи. Това ме побърква и ме кара да излизам извън обувките си“ – подчертава тя.

Решила е да се занимава с борсова търговия, а за причината казва: „Твърде възрастна съм, за да остана на българската сцена като търсен и желан изпълнител. Българската публика потребява млади и красиви хора, които са готови да поднесат музиката по един начин, по който моята възраст – 44 години, когато си майка на три деца, да се изпльоскаш по гащи и да ти се вижда всичко, малко в повече ми идва на мен. Не че не правя и аз шантави неща на сцената, обаче малко вече влиза в разрез с това как аз се възприемам. Освен това съм страшно уморена. 30 години пея, 30 години забавлявам хората и смятам, че забавлението е свързано не само с много якото пеене, свързано е и с маймунджилъци. Българската публика обича шоу, обича нещо, за което после да има да плюе, да каже нещо, нещо, което да те откроява. Е, на мен малко ми мина времето! Ако правя музика оттук нататък, то тя ще бъде такава, каквато я чувства моята душа и да се чувствам комфортно“.

Във видеото вижте още какви трябва да са посланията в клиповете на изпълнителите и какво е виждането на певицата за борсовата търговия.

7 коментара към “Кали: Твърде възрастна съм, за да остана на българската сцена”

 • Г.Т. каза:

  Като няма вече хубави песни, упоритост и повече харизма, си намерила оправдание с годините. Лили Иванона затова е на върха толкова десетилетия- на 81 изглежда чудесно каквото и да облече- има таланта и перфекционизма, които са нужни!

  • Милка каза:

   Лили Иванова е в съвсем различен стил. Виж, че дори участията и са в концертни зали, а не по дискотеките, публиката и е съвсем различна. Абсолютно има резон в това, което казва Кали. Нали виждаш в момента какви се котират в поп-фалка, Лидия и Десита, които са по гащи.

  • Марияна каза:

   Е аз не съм забелязала на Ивана и на Тони Дачева, и на Глория да им пречи, че са над 44 години. И си пеят, и си имат публика, без да си „свалят“ гащите. Всичко е оправдание, Кали! Вечно някой ти е виновен, че не си успешна последните години!

   • Милка каза:

    И къде ги видя, и Тони Дачева, и Глария, и Ивана? Тони Дачева нищо не пуска като нова продукция, а Ивана и Глория, правят точно това, което каза и Кали, пускат парчета, които на тях им харесват, по-скоро за удоволствие, отколкото, за да станат хитове и да обикалят клубовете с тях. Откъм участия също. Ивана изобщо вече не пее по клубовете, а Глория, ако го прави, то е супер рядко. Пеят си на частно, но със сигурност това не им е основното, от което си докарват парите, поне не както преди години. Но това е нормално. Поколенията се сменят. Сега тези 18-19 годишните, които ходят по клубовете е нормално да искат да слушат и гледат по-младите изпълнители. Едва ли някой 19 годишен тийнеджър ще бъде впечатлен от лелка като Ивана.

 • Alex каза:

  Чудесна новина. Напълно излишна, нито хитове прави, нито е особено талантлива. Много правилно, макар и закъсняло решение.
  Оправданието с годините е, разбира се, повече от смешно – първо тя и на млади години не ставаше, и второ когато го можеш, можеш и на 80. Ама то на кривата ракета все космосът и виновен
  ….

  • Azkazah каза:

   А ти какво си пуснала, направила… А твоя коментар е напълно излишен, както и присъствието ти във форума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!