Кали става командос, зарича се: Без любов няма да живея

Фолк звездата се записа в Академия за командоси

Кали взема нова посока в живота си – и в професионален, и в личен план. Фолк звездата на „Пайнер“ разкрива  какви са новите й търсения.

„Кали както винаги се разбунтува и се отказа да прави комерсиална музика. Реших, че трябва да правя музика, която може да бъде изсвирена на живо, за да може това да съответства на живите ми изяви. Тъй като аз ходя с бенд на живо. Моят бенд BMX навсякъде си свирят на живо. Ако ще да им харесва на хората, ако ще – не. Това уж не е продавано. Тази песен е първата от тези, които следват с жива музика. Избрах Тони Стораро, защото отлично си пасват гласовете ни и визуално на възрастта ми подхожда той“ – разказва певицата в „На кафе“.

Междувременно Кали се записа в Академия за командоси, за да има възможност да се отбранява, ако някой ден това й се наложи.

„Това е един нов вид казармено обучение. Достъпно е за абсолютно всички хора. В рамките на месец и половина получаваш една от бойните степени – това е трета степен, в която всъщност получаваш една много добра физическа подготовка. Учат те на специализиран ръкопашен бой, да се предпазиш от нападение. Виждате какво се случва. Нашето общество е абсолютно изтрещяло и не знаеш в кой момент как ще те нападнат. Подготвям се и вербално и физически, ако някой иска да ме нападне, ще си изпати“ – обяснява тя.

Хитовата изпълнителка, която преди няколко месеца сложи край на съжителството с бащата на третото си дете, е на мнение, че компромиси се правят в началото на връзката, за неща, които са битови да се напаснат.

„Когато нещата минат границата, вече не е компромис, а е провокация и нещо много по-сериозно. Стига се и до фатални последствия.“ – категорична е тя и добавя още: „Аз продължавам сама и никога не съм се отказвала. Аз съм човек, който обича любовта, обича да обича и да бъде обичан. Не е важно колко пъти си падал, важно е колко пъти се изправяш. Аз без любов няма да живея“.

Вижте какво още сподели Кали тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!