Кали снима два нови клипа в Бразилия и в Аржентина

Кали снима два нови клипа в Бразилия и в Аржентина. Тя представи новия си проект “Пионката” преди дни и след това се отправи на вълнуващо пътешествие. Певицата и нейни приятелки отдавна планирали обиколка на няколко екзотични дестинации.

Сега те си подаряват емоцията да видят отблизо Перу, Чили, Аржентина и Бразилия. В момента дамската компания е в Перу, Куско, което древната столица на Империята на инките. Куско се намира на 3 500 метра надморска височина и е най-старото постоянно обитавано селище в Северна и Южна Америка.

Кали смята да съчетае полезното с приятното по време на своята 20-дневна ваканция. Фолк звездата на „Пайнер“ вече е записала две нови песни. Те се ще се сдобият с екзотични видеоклипове. Изпълнителката е решила за тях да използва кадри, заснети именно по време на това пътуване.

За едното ново попълнение в своя репертоар Кали издава, че е много готин регетон. Снимките за клипа ще направи на Копакабана в Рио де Жанейро, Бразилия. Другото парче ще бъде филмирано в Аржентина. По всичко личи, че изненадите от певицата тепърва предстоят.

1 коментар към “Кали снима два нови клипа в Бразилия и в Аржентина”

  • Здрасти каза:

    Толкова много ли пари печели, че Български пари по чужбина ги харчи. и да не се чидиъе после що е бедна държавата…
    Хората от Холивуд се вдигат в България да снимат ФИЛМИ …. А и после умна била да бе да

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!