Кали на ново поприще

Кали се похвали с придобити нови умения. Този път певицата, известна наред с хитовете си и с разностранните си интересни, се отдаде на усвояване на тънкостите при форекс търговията.

Тя премина интензивно обучение Форекс „A-Z“, което й отвори нов поглед върху пазара.

„Благодаря на много специален за мен човек за подаръка, който ми направи и ми даде възможност да опозная един нов свят пълен с възможности и предизвикателства! Благодаря също и на моя ментор Антони и неговата прекрасна съпруга, че ме научиха да плувам сред големите акули на форекс пазара!“ – сподели тя в социалната мрежа.

Фолк звездата публикува и снимка, на която показва сертификата за преминатия курс.

3 коментара към “Кали на ново поприще”

  • Крантъ каза:

    Уникална жена, артист и талант! С удоволствие слушам песните и ивтервютата й и винаги научавам нещо ново, и оставам с положителна нагласа и възприятие за света! Адмирации! 🙂

  • Aq каза:

    Тази жена все надгражда ,все учи и все на същото ниво си стой … Манталитет !на 10 песни 1 става .. а е 1000 години певица .По скоро се чува за бившите и мъже как се плюят по медиите отколкото че извадила някой хит …

  • Анонимен каза:

    Кали тя е най – добрата талантлива уникална и пуска хубави песни и пее много хубаво! Като я гледаш е същата като певецата Преслава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!