Кали направи нещо, за което отдавна е мечтала

Кали разказа за пътешествията, които направи през последните месеци

Кали сподели в пред водещата Галя Димитрова, че за първи път през своя живот си позволява да остави работата на заден план и да направи нещо, което много й се е искало да свърши през годините. Това е именно да обиколи Южна Америка – Перу, Чили, Аржентина и Бразилия. Певицата признава, че е много заредена и вдъхновена от всичко, което е видяла и преживяла.

“На всяко едно от местата бяхме по пет дни. Но със сигурност не можахме да видим всичко. Това са места, които предлагат много разнообразни и интересни неща, както за туристи, така и за хора изследователи. Хора, искащи да знаят повече за света, за културата и за бита на хората, живеещи толкова далече от тях, от другата страна на океана” – споделя тя в “Автограф”.

Екскурзията за певицата е започнала от Перу, от старата столица Куско, а не от сегашната Лима. Най-голямата забележителност, която е видяла там, е архитектурния комплекс Мачу Пикчу. Впечатлена е много от съхранения дух на перуанците.

“Много ми хареса как са облечени – с шарените фусти, с цветни шапки, накити, приличаха на истински индианци, много са атрактивни. Храната е много вкусна. Въздухът е много чист. На пазара автентични перуанки продаваха плодове. Правеха ни фрешове от манго, папая, алое. Опитахме много странни зеленчуци. Ядохме севиче – тяхна местна салата със сурова риба, която се приготвя по специфичен начин” – разказва изпълнителката.

По-нататък екскурзията преминава през Сантяго де Чили, един град, който не я е впечатлил особено. Навсякъде е било пренаселено с много хора, навсякъде те заобикалят сергии, стоки, наредени на чаршафи на земята.

“Това, което ми хареса там, е Валпарайсо, градче в Чили, което цялото е изрисувано с графити и цветни къщи. Много е атрактивно наистина. Именно там заснехме една част от новия ми клип “Среден пръст”.

От Чили Кали отива в Аржентина и в Буенос Айрес, където нещата придобиват съвсем друг облик, както казва самата тя.

“Много са оставили европейците през годините там. Невероятно красиви сгради, огромни булеварди. Всичко е много красиво, много внушително и много вдъхващо респект. Това, което ми направи впечатление в Рио Де Жанейро и по-специално на Копакабана, са отново хората. Срещнахме много топли хора, които се забавляват, танцуват. Нямат никакви претенции към това как изглеждаш, с какво си облечен, гримиран ли си, имаш ли прическа. Това изобщо не ги интересува. Те просто се забавляват” – казва още Кали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!