Кали и Тони Стораро в любовна приказка

Кали и Тони Стораро изненадаха меломаните със съвместен проект. “Просто заспи” е баладата, която определено ще остане задълго в сърцата на феновете като и видеоклипът бе оценен високо от почитателите.

“Доста неочаквана комбинация, много мощна балада. Поздравления и успех на песента!”, “Такива песни искаме – със съдържание, послание и стойност!”, “Красота! Страхотна песен, клип, текст, всичко е топ. Това е резултата, когато се съберат две музикални легенди!”, “Тази балада заслужава да бъде чута и изпята отново и отново! Много силно присъствие и на двамата, както в клипа, така и в самата песен! Похвала, жесток проект!” – пишат някои от тях.

За музиката и аранжиментът на “Просто заспи” Кали и Тони Стораро са се доверили на Diamond Beat Production, който се включва и в създаването на текста заедно с Петя Радева.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а сценарист на тази зимна приказка за любовта е самата Кали. Баладата ще има и своята клубна премиера още тази седмица. “Просто заспи” ще звучи на живо още този четвъртък в София, а в петък ще могат да й се насладят и феновете на певицата в Пазарджик.

ВИЖ / Кали и Тони Стораро – Просто заспи

1 коментар към “Кали и Тони Стораро в любовна приказка”

  • Петър каза:

    Чакането си струваше! Кали от много отдавна обеща балада, ето че ни зарадва много! Дано продължи с хубавите песни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!