Кали изригна гневно в социалната мрежа / ВИЖ

Кали използва социалната мрежа, за да изрази своята позиция относно ситуацията с коронавируса у нас. Въпреки че попфолк певицата е в бранша на най-засегнатите от рестрикциите, тя е съпричастна с всички заболели и изгубили близки в битката с коварното заболяване. Хитовата изпълнителка написа гневен статус, с който показа пред последователите си, че е важно да се спазват мерките, за да се опазим.

„Рядко се изказвам по социални теми без да ме попитат, но днес ще го направя. Напоследък следя , а и имам ли избор, развитието на COVID 19 в страната ни. Страшнично е! Колкото и на някои от нас да ни се искаше да е просто конспирация и начин да се спечелят бързи пари, всъщност се оказа съвсем истинска болест и то с много неизвестни! Няма да пиша дълъг пост, за да не ви оттегчавам, а ще бъда кратка:
Ползвам социалното пространство, не за да ви занимавам с новия си маникюр, а за да изкажа възмущението си от цялостното ни отношение към света на медиците и тяхната ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ КЪМ НАШИЯТ ЖИВОТ! ТЕ СА ХОРА , НЕ БОГОВЕ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ, ЗА ДА НИ ПОМОГНАТ!!! Не е честно да превръщаме в сензация болката от загубата на един починал от COVID19 човек и да подминаваме смъртта на десетки доктори, които дадоха живота си спасявайки нечии чужди само с: “ почина др. еди кой си. Той загуби битката с COVID 19″….бла бла благодаря. Ама как се е заразил? Ами докато е спасявал нечий чужд живот!

Защо медиите нападат държавните здравни институции, а за частните „гък“ не казват? Задавате ли си въпроса колко въпросителни се крият зад „подбраните материали, които ежедневно ни набиват в главите медиите? Не Новини, Холивудски продукции са това с претенции за Оскар! И докато обслужват нечии политически интереси, формират и нашето отношение към медиците! Скъпи сънародници, моля ви уважавайте медиците в тези трудни времена и не ги изяждайте с парцали за неща , които със сигурност не са ви ясни от кухнята, както и на мен разбира се, но знам, че никой от тях няма да ви остави да умрете умишлено! И запомнете, че утре ако не дай си Боже ни се случи нещо, ТЕ СА НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ТЯХ ЩЕ ПОТЪРСИМ, А НЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ! БОГ ДА НИ ПАЗИ! Така обичаме да казваме тук в България. Аз ще кажа : Нека поне и малко сами се пазим, за да ни опази и Бог, и за да има свободни легла в болниците ако се наложи да постъпи някой от нас там!“ – пише Кали.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от KALI 🎤🎤🎤 (@kaly_music)

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!