Кали: Излязох от връзката си съкрушена и смазана физически

Свободна съм от това напрежение, което той ми създаваше – сподели звездата

Кали проговори за най-тежките моменти, през които е преминала при връзката си с Владимир. Преди близо 6 месеца фолк звездата се раздели с бащата на своя най-малък син.

Изпълнителката даде първото си телевизионно интервю, в което коментира публично тази новина. Тя разказва откровено своята истина за ситуацията, в която се намира.

„Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни, защото се разделих с бащата на Георги заради едно хващане за врата в спор и с бащата на Марк се разделих заради едно „ма“, буквално. Тук през всичките години имаше едни непрекъснати обиди. Той не ми вярваше. Той не можеше да приеме моето свободно поведение, което до ден днешен, той поставя в кавички и ме нарича отново с думичката с к… Много пъти съм наричана така, още преди да родя Александър, нашето общо дете. В началото вярвах, че това е любов“ – сподели Кали в „Папараци“ по БТВ.

Певицата подчерта още: „Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции – за съжаление, голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че полага някакви усилия, но не му се получаваше“.

Вижте какво още сподели Кали пред водещата Венета Райкова тук!

3 коментара към “Кали: Излязох от връзката си съкрушена и смазана физически”

  • Ж.Б. каза:

    Единия й викал ма, другия пърдял, третия си секнел носа в мивката, петия не си бършел задника, на петнадесетия му миришели краката, тридесетия изнасял оперети с оригня, петдесетият бил много космат…осемдесет и деветия бил безкосмест…стотния обичал котки за разлика от сто и седмия, който ги презирал…Абе жена само за теб ли мъж не се намери?! Ти да не би да си перфектна? Може би проблема е в теб, след като не ти се получава с поредния номер мъж!

  • Обективен каза:

    Кали, Кали, проблемът е в твоя телевизор.
    Стига се излага по националните телевизии. Осъзнаваш ли, че занимаваш от години аудиторията само с твойте събирания и раздели. Вземи се скрии, измисли една песен свястна и тогава с нея направи новина.
    Но нали с историите от леглото е по-лесно….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!