Кали безпощадна към попфолка заради смъртта на Денис Теофиков

Кали отправи безпощадна критика към целия попфолк заради смъртта на Денис Теофиков. Тя не се плаши да влиза в битка, не премълчава в името на някаква фалшива солидарност. Онези, които не харесват прямотата й, я определят като критикар. Обичана и мразена, тя е артист, който не те оставя равнодушен.

Пред Мариан Станков – Мон Дьо певицата е като „шамарена фабрика” за попфолк бизнеса. Говори за греховете на чалгата. Обвиненията този път обаче идват от обвиняемия. Думи, които някои в този бизнес трудно ще преглътнат. А когато разговора стига до смъртта на Денис Теофиков, попфолк певицата е безпощадна.

Антонио: Алекса ми е братовчедка, бяха заедно с Денис Теофиков от няколко години

„Загубата на Денис Теофиков е огромна. Трагедията я преживявам лично, защото съм близка със семейството му. Много хора ще засегна с думите си, но в България смъртта е много готин маркетинг. Започват да те продават, защото си умрял или да те харесват. Но не те почитат, заради таланта ти“ – заявява тя.

„Смъртта на Дени породи голяма активност в социалните мрежи и много хора натрупаха популярност на негов гръб и на семейството му. Всички сме виновни за преждевременната смърт на Денис Теофиков преди да си отиде физически от този свят. Липсата му може да следствие на инцидент, нещастен случай, непредумишлено убийство, но не мога да кажа, че се е самоубил“ – обяснява певицата.

Продуцентът Николай Пашев: Трябва да кажа моята истина за Денис Теофиков

Певицата не скри възмущението си, че жанрът е показал мнима загриженост само в социалните мрежи, а не в действителност.

„Разследване върви в момента. Той не беше опят от свещеник, точно поради тази причина, че се говори за самоубийство. На Централните софийски гробища дойдоха хора, на които им беше важно да ги видят медиите. Попфолкът не почете по никакъв начин Денис, извън социалните мрежи. Много близки до него хора не видях да са спрели участията си за един месец или 40 дни. А той имаше много близки хора в попфолка. Имаше 200 човека, аз очаквах много повече“ – казва тя.

Бащата на Денис Теофиков с призив

Твърдо решена е да направи свой концерт, в който специално място ще бъде отредено за родителите на трагично загиналия млад певец. И двамата са музиканти и приели да се включат в инициативата й.

„Родителите на Дени ще бъдат част от моя концерт, който ще направя на 1 април 2022 г. Баща му заяви, че Дени също ще бъде на концерта. Оставете майката и бащата на Денис да изживеят мъката си и спрете да чоплите там, където нямате идея за какво става на въпрос. Продуцентът на Дени – Ники Пашев, да си извади поуки от този инцидент. Той трябва да знае как да процедира с млади и темпераментни хора, да знае правилната посока“, категорична е Кали, която се слави със своята откровеност“.

Реклама

1 коментар към “Кали безпощадна към попфолка заради смъртта на Денис Теофиков”

  • Анонимен каза:

    Кой ще спира да работи за 40 дни защото някой е умрял, който не им е много близък роднина? Тази жена наред ли е или просто трябва да се изкаже като някоя тетка. Тя с тая статия не си ли направи ПР? Глупости, глупости, глупости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!