Калин Вельов представи първия си албум

Калин Вельов представи първия си солов албум „2 лица“ в „Sofia Live Club„.

„Радвах се. Не бях много на земята. Всъщност промоцията мина като сън, което до някъде е хубаво, но до някъде и не е, защото сега ми се иска пак да започне от начало и да го изживея по-бавно, за да усещам тръпката и емоцията. Надявам се тепърва да улягам и да имам такива живи клубни изпълнения. Все пак това е началото“ – заяви Калин Вельов пред камерата на Signal.bg.

Освен промоцията на албума „Две лица“, присъстващите видяха и промоцията на новия клип на Калин към парчето „Бягство“.

„Песента „Бягство“ е първата, която написах за албума. Тя е със силен емоционален заряд. Свързана е с приключването на една любовна история от преди може би две години. Имаше едно такова бягство да тръгна напред и да я забравя“ – казва изпълнителят и допълва:

„Режисьорът Георги Тошев успя да улови тази емоция в песента и всъщност, когато снимахме клипа той не измисляше някаква история, а просто ме оставяше и напътстваше да изживявам емоцията, която е по песента и по текста. Клипът стана страхотен. В него са използвани неупотребявани кадри от един култов филм „9 Songs“. Решихме вместо да използваме модел да използваме тези кадри от филма, които красноречиво показват точно емоцията. Заснехме клипа сравнително бързо за около три часа. Снимахме в Захарна фабрика, използвахме онези чудесни стари сгради, които носят невероятен дух и епоха“.

Албумът „2 лица“ ще е на музикалния пазар от 1 май. Читателите на Signal.bg могат да видят репортаж от промоцията, интервю с Калин Вельов, както и новия клип на изпълнителя в прикачените файлове.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖ ОТ ПРОМОЦИЯТА ТУК!

ВИЖТЕ ВИДЕОКЛИПА ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!