Калина и Невена подготвят специален проект

Певиците Калина и Невена всекидневно се чуват по телефона и говорят за музика. Те вече са готови и с нова авторска песен, която смятат да заснемат веднага след като отпадне извънредното положение.

Мелодията ще бъде особено подходяща за времето, в което се намираме, и със сигурност ще се превърне в специална за почитателите на фолклора, защото в нея се пее за празник и за силата на любовта между хората.

На 9 април Невена посреща рождения си ден, заредена с много позитивно настроение. Още от сутринта я очакваха прекрасни честитки и изненади. Много приятели, близки и колеги поздравиха певицата, а сред първите, които отправиха мили пожелания за нея бе дуетната й половинка Калина.

Семейството на Невена пък бе украсило дома им с много балони и празнична декорация, за да направи този различен рожден ден, по-специален за нея. Заради пандемията тържеството не бе шумно, а в тесен семеен кръг. Тя се старае да спазва всички наложени мерки и си стои у дома, въпреки че като всеки артист, сцената и срещите с почитателите много й липсват. За рождения си ден си пожела здраве и професионални успехи, с надеждата, че скоро ни очакват по-добри дни.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!