Калина и Невена: Всяка награда е изключително емоционален момент - Signal.bg

Калина и Невена: Всяка награда е изключително емоционален момент

Певиците са заедно още от ученическите си години

Калина и Невена се връщат в ученическите си години и си спомнят за своите първи музикални изяви. Фолклорният дует показва и любопитни снимки от тези незабравими моменти в рубриката “От моето детство”.

“Спомените ни от тогава са много. Те са свързани както с игри, забавления и пакости, така и с творчески изяви и много, много труд, защото ние пеем още от ученическите си години” – казва Калина.

Нейната дуетна партньорка и приятелка Невена допълва, че едни от най-емоционалните моменти от детските им години са явяванията им на конкурси. Участията им били заедно с още две момичета като квартет.

“Всеки път щом получехме награда, това наистина беше изключително емоционален момент за нас, който не може да бъде запечатан на снимка. Всичките тези емоции са запазени най-вече в сърцата ни и в пулса, който е на сцената в такива моменти. Невероятни изживявания сме имали и извън България. С квартета сме гостували в Швейцария, Белгия, Австрия” – обясняват те.

Калина и Невена споделят, че емоциите са много големи при срещите им с чужденците. Те искрено се възхищават на българския автентичен фолклор.

“Винаги им е било много интересно как успяваме да пеем по този начин. Уникални моменти сме имали и когато сме се изявявали в големи катедрали, а също и на различни конкурси и фестивали. Тези моменти са много. Надяваме се и занапред да имаме такива емоции” – си пожелават Калина и Невена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!