Как да постигнем желаната промяната в живота си

След дългата и скучна зима, в която бяхме принудени да стоим вкъщи и да се лишаваме от любимите форми на забавление, време е да помислим как да повишим енергията си, тонуса – изобщо какво да предприемем, за да направим със себе си и своето ежедневие коренна промяна.

Опитът доказва, че всяка промяна е за добро, тя ни изважда от зоната на комфорт, но пък предоставя много други възможности, срещи с личности и неща, които досега, по една или друга причина, не сме забелязали.

Какво да правим? Как да сменим на 180 градуса визията и своето поведение, завъртайки колелото на промяната в живота?

Някои от нещата, които трябва да променим са поведение, излъчване, и не на последно място – аромат… Годините са ключов фактор за доброто самочувствие и имидж на всяка жена. Ако попитаме 100 жени дали харесват възрастта си – едва ли някоя ще отговори утвърдително. Дамите на средна възраст по презумпция искат да изглеждат по-млади и обратното – тийнейджърите винаги се стремят другите да се отнасят към тях като към по-големи и зрели, подготвени за живота и по-специално за любовта.

Ако искаме да махнем няколко годинки най-добре да заменим шармантния изискан флорален парфюм с по-непретенциозен, в чиито аромат преобладават цитруси, водни нотки и свежи ухания.

Портокал и грейпфрут “свалят” поне 5 години от възрастта, а мирисът на лавандула събужда интереса на мъжете.

Продуктите на марката Moschino умеят да провокират и пишат нови истории за запознанства, затова можем да експериментираме с някой от тях. Спортна шапка с козирка и слънчеви очила ще финализират младежката визия. Ако декорираме маникюра си със сигнален цвят лак за нокти ще носим пролетното настроение винаги със себе си.

Тийнейджърите отдавна не използват инкогнито парфюма на майките си. Флоралните миризми тук са ретро – на почит са униксекс ароматите. Дрескод в класически цветове и модели ще промени до неузнаваемост младежкия ни вид и ще добави във визията ни увереност, самочувствие и харизматичност. Контролът на емоциите обаче е малко по-труден за изпълнение.

Безупречна поддръжка – хигиена, стайлинг, козметика – всичко това се подразбира от само себе си… Красотата е инвестиция. Първо работим за нея, едва след това тя започва да работи за нас, за да бъдем винаги различни, харесвани и обичани където и да се появим.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!