Какви щяха да са родните звезди, ако не бяха успели в музикалния бизнес

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour зарадва всички почитатели в Русе

С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален план, ако не бяха успехите им в музикалния бизнес? Това споделиха зад кулисите на любимото музикално турне Криско, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA на концерта в Русе.

Предвид актуалната тема за Световното първенство по футбол, разбира се, открихме и най-подходящите треньори, именно СкандаУ. Без капка съмнение Тото и Лъчо направиха разпределение на отбор, сформиран от изпълнителите на турнето, като те заемат треньорския пост, предвид че и двамата са бивши професионални футболисти. Точно в стил „световно първенство по футбол“ е и новото им парче „Хайвера“, чийто клип предстои да излезе скоро.

В крайно различна посока от музиката се ориентирала навремето и Михаела Филева – тя сподели, че обмисляла кариера в сферата на компютърните технологии. За разлика от нея TITA се изявявала като модел.

Художествена гимнастика пък била мечтата на DARA, която освен артистични заложби, притежава и организационни умения от малка и понякога помагала на майка си в работата ѝ. Михаела Маринова сподели, че освен да пее, от време на време дублира и детски анимационни филми. Освен това не си представяла да е друго освен певица, но издаде, че медицината я привличала още от малка.

Малко известно е, че Pavell учи във военноморското училище „Никола Вапцаров“ и някой ден ще бъде лицензиран капитан, а неговата дуетна половинка VenciVenc’ има сериозни познания в маркетинга.

Преди да стане известен Криско е бил помощник-барман на морето в миалното помещение.

Миналата вечер Русе беше поредният град, през който премина любимото музикално турне.Следващите дати на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са Варна – 11 юли и Бургас – 14 юли, а след това изпълнителите ще се отдадат на заслужена почивка до септември, когато турнето се завръща.

Реклама
neustoima

1 коментар към “Какви щяха да са родните звезди, ако не бяха успели в музикалния бизнес”

  • Анонимен каза:

    eh kakvi turneta imashe Payner na vremeto… eh eh jalko che segasshnite teenagery ne znayat kakva emotsiya byaha tezi turneta…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!