Какви са вашите въпроси към Цветина?

Цветина гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg този четвъртък. В първото си интервю пред водещата Емилия Стоянова звездата на Sunny Music ще разкаже за досегашния си творчески път и ще представи баладата си „Боли“.

Песента излиза след близо година и половина пауза, която изпълнителката прави. Сега тя е амбицирана да бъде по-активна и да радва своите почитатели с нови стойностни песни.

Защо реши да изпее балада, каква бе причината да направи творческа пауза и над какви проекти работи в момента, ще разберем от разговора с нея.

Вие също може да се включите в интервюто със свои въпроси и коментари. Очакваме ви до 14 часа на 7 март.

Какво искате да попитате Цветина?

Въпросите си може да задавате в коментарите под статията тук!

15 коментара към “Какви са вашите въпроси към Цветина?”

 • П. Иванова каза:

  Здравей, Цветина, много харесвам творчеството ти, особено песните „The best“, „Поздрав“ и „Диамант“. Въпросът ми към теб е би ли направила дует с Емануела?

 • Крис каза:

  Здравей, новата ти балада е супер! Въпросът ми е защо реши да работиш със Сънни мюзик, а не потърси по-голяма компания и доволна ли си от продуцентите си?

 • Мартин каза:

  Здравей, Цветина! Като цяло не искам да те питам нищо, а да ти благодаря! С „Обещай ми“ започнах да приемам действителността, с „Боли“, вече превъзмогнах всичко. Благодаря ти! ☺️

 • Глас, стил и красота - това е Цветина каза:

  Здравей, Цвети !
  Поздравявам те за невероятните ти проекти до момента.
  Да очакваме ли по-често твои нови парчета ?
  Би ли направила „Диамант 2“, защото наистина е уникална песен ?
  Би ли работила пак с Оцко ?
  Дует с Джамайката ?

 • Фен каза:

  Извинявай за въпроса, но изглеждаш наистина невероятно.
  Без силикон си, нали ?

 • Анонимен каза:

  Здрасти , Цвети! Искам да ти кажа, че баладата ти е УНИКАЛНА! Продължавай в същия дух! ОБИЧАМ ТЕ!❤❤❤🔝🔝🔝

 • Кети каза:

  Здравейте на предаването! Моят въпрос към гостенката ви е: Какви качества са нужни, за да се постигне успех във фолк жанра и какви компромиси е направила тя в името на успеха?
  Благодаря предварително!

 • Найчи каза:

  1.Емануела не веднъж е показвала колко харесва творчеството ти ,мислили ли сте за съвместна колаборация или дует?
  2.Музиката безспорно много ти е дала,но има ли нещо което ти взе?
  3.Следи ли развитието на младите изпълнители,които тепърва започват своят старт на кариера?
  4.Защо в музикалните формати все по-малко се изпълнява поп-фолк?Всякаш преди, когато бяха на мода „Мерцедесите“ и „Сините прашки“ на твоите колежки,чалгата се харесваше повече,а сега „уж“ е по-модерна,но младото поколение не я изпълнява по-музикални формати. Защо стана така, според теб?
  7.Какво да очакваме теб завбъдеще?

 • Петър Василев каза:

  Здравейте! Искам да поздравя Цвети за хубавите песни до момента. Пожелавам и много успехи в творчески и личен план. Въпросът ми към нея е: Смята ли, че би имала по-голям успех, ако работеше с Пайнер?

 • Ники каза:

  Здравей Цвети!Бих искал да ти кажа да продължаваш да правиш страхотна музика и да ти пожелая да станеш малко по-активна, защото в теб виждам едно огромно бъдеще на музикалната сцена.Просто постави на преден план музиката и ще видиш как нещата сами ще ти се наредят.Имаш таланта, харизмата и усещаш музиката със сърце, а това безспорно е формулата за успех!И седемте песни, които имаш до момента са уникални, дори повечето от големите музикални звезди нямат такъв последователен набор от хитове.Моите въпроси са следните:
  1.Искам да те попитам дали е вярно, че преди да влезеш в Съни си имала разговори с ръководството на Пайнер за сключване на договор, но нещо не са се случили нещата и сте си затворили вратите.Дали не мислиш, че именно там можеше на милион процента да разгърнеш потенциала си както трябва и да усетиш истинска конкурентна среда /каквато в Съни мюзик няма/ , която да ти даде още повече хъс и стимул за работа?Разкажи малко по-подробно имало ли е такава среща и какво се случи на нея?Информацията, която имам е от абсолютно достоверен човек.

  2.Бих искал и да те попитам дали си запозната със конфликта, който наскоро се разрази мужду Съни мюзик и Екстра Нина?Смяташ ли, че са постъпили много подло с нея като умишлено не са и издали готов, записан и оформен музикален албум и не са покрили никакви разходи за цялостната му подготовка и популяризиране на песните?
  Желая ти успех и не спирай да се развиваш, имаш какво да дадеш на българската сцена! 🙂

 • galenafan каза:

  Здрасти,Цвети. Поздравления за „Боли“ една наистина много красива песен.
  Моите въпроси към теб са:
  1-Какво мислиш за Галена ?
  2-Ще има ли нова песен от Оцко,защото „Диамант“ е страхотна.
  3-Колко висока е според теб цената на успеха ?

 • Лара каза:

  Здравей Цвети, вълшебна си! Искам да ти кажа, че песните ти са наистина уникални, стойностни и си личи, че си ги изпяла с много чувство и емоция. Баладата ти е разтърсваща, много силна песен и според мен няма човек които да не се е разчувствал когато е чул песента. Поздравявам те за уникалните текстове които пишеш сама. Във всеки твой проект си личи профезионализма и таланта ти- поздравления за което. Бих искала да те попитам как успяваш да се справяш едновременно с бизнеса ти, ученето и музикалната ти кариера? И какво искаш да ти се случи през тази година?
  Пожелавам ти още много успехи и смело нагоре!
  Обичам те безкрайно! ❤️

 • Димитър каза:

  Здравей,Цвети! Искам да те поздравя за страхотната балада “Боли”. Една невероятно силна и въздействаща песен,поднесена с красив,чувствен и нежен клип.Бих искал да те попитам относно следващите ти проекти.Мислиш ли да направиш някоя различна песен,например в поп стила.И издай ни нещо повече за следващите ти проекти.Успех и нагоре,защото ти го заслужаваш

 • Ина каза:

  Здравей, Цвети! Искам да те попитам кой се грижи за твоя стайлинг на клиповете или сама се справяш? Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!