Какви са вашите въпроси към Лилия Семкова?

Гласовитата участничка от „Фермата“ Лилия Семкова ще гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg.  Тя ще разкаже пред водещата Емилия Стоянова за обичта си към българския фолклор и изявите които има като изпълнител след участието си във риалити формата.

Лилия представи първата си самостоятелна песен – модерна интерпретация на обичаната „Я кажи ми, облаче ле бяло“, в края на 2018-а. Славеят на „Фермата“ , заедно с Дидо и двама родопски гайдари, изненадаха с микс между хита на D2 „Сто години”, и една от най-любимите народни песни – „Дельо хайдутин” по време на концерт-промоцията на албума „Марс“ на D2, която се проведе в края на януари. Даровитата певица взе и специално участие в международния фестивал на маскарадните игри – „Сурва“, в град Перник, където представи бесарабската общност в програмата „Приятели без граници“.

Лилия е на 24 години, бесарабска българка. Родена е в село Городне, Украйна, където живеят повече от 5000 наши сънародници. Занимава се с музика от 5-годишна и е носител на наградата „Златният глас на Бесарабия“. Повече за  бесарабските песни ще научим от интервюто с нея. Ще разберем и какви нови проекти подготвя за почитателите си.

Вие също може да се включите в интервюто със свои въпроси и коментари. Очакваме ви до 16 часа на 22 февруари.

Какво искате да попитате Лилия Семкова?

Въпросите си може да задавате в коментарите под статията тук!

 

 

6 коментара към “Какви са вашите въпроси към Лилия Семкова?”

 • Станислава Кирилова каза:

  Здравей, Лили, искам да те поздравя за прекрасните изпълнения!!!!!! Ти си един истински талант и се надявам да записваш още песни и да радваш всички нас, които ценим фолклора ни! Едно голямо БРАВО!!!

 • МАРИО каза:

  Здравейте!
  Лили, искаш ли да работиш с Пайнер, те имат както поп-фолк, така и много успешни фолклорни изпълнители, говорила ли си с тях за евентуално подписване на договор? Поздрави и успех.

 • Ади каза:

  Здравей, Лили, ти си една истинска българка с толкова вълнуващ глас. Искам да те попитам с какво ще запомниш Фермата и би ли участвала в музикално риалити като например Гласът на България? Желая ти много успехи!

 • Симо каза:

  Поздравявам Лили за избора й да пее фолклорни песни! Интересно ми е да разбера какво я е накарало да ги заобича и коя е първата песен, която е научила?

 • Марин каза:

  Здравей Лили. Прекрасна си, момиче! Напред и нагоре все по пътя на успеха.

  1. Обмисляш ли съвместна песен след дуета с Д2 и в коя област?
  2. Какво правиш в свободното си време?
  3. Кои са най-силните качества на един изпълнител и кои искаш да притежаваш ти?

 • Иван каза:

  Много хубаво пее и много я харесвам. Поздравявам я и искам да я попитам, обмисля ли да подпише договор с музикална компания?
  P.S: Пайнер много добре се справят с продуцирането на фолклорни славеи като нея и си имат телевизия Planeta Folk която е специализирана за този стил музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!