Какви са вашите въпроси към Ева Пармакова?

Ева Пармакова, чиято звезда изгря от сцената на последния сезон на X Factor, ще гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg тази сряда – 30 октомври. Младата надежда на „Вирджиния Рекърдс“ ще представи пред водещата Емилия Стоянова новата си песен – „Lipstick“.

Изпълнителката ще разкаже за първите си стъпки на професионалната сцена, а също и на какво дължи силния си дебют, ще разберем с какво я промени славата и какво е усещането й да бъде селектирана за А ротация в MTV Dance със сингъла „Tell Me Right”, с хитовия диджей Fabrizio Parisi.

Какво успя да научи Ева от първия международен творчески лагер за писане на музика у нас – Sofia Songwriting Camp, където заедно с нея и за нея пишат някои от най-успешните автори в Европа, как си представя своята по-нататъшна музикална кариера и кои са нейните музикални идоли, които следва – това са само част от темите, по които ще разговаряме в студиото.

Вие също може да се включите в интервюто със свои въпроси и мнения. Какво искате да попитате Ева Пармакова? Очакваме въпросите ви до 16 часа на 30 октомври!

Въпросите си може да задавате в коментарите под статията тук!

Реклама

13 коментара към “Какви са вашите въпроси към Ева Пармакова?”

 • Дидката каза:

  Здравей, Ева, безспорно имаш голям талант! Искам да те попитам поддържаш ли връзка с някои от другите участници в твоя сезон на Х фактор и с кои си стана по-близка?

 • Коко каза:

  Супер е новото ти парче, клипа също е на ниво….
  Ето въпросите ми: Талантът или визията – кое работи повече за изпълнителите у нас? Кое е най-екстремното ти преживяване?

 • Михаела каза:

  Здравей Ева. Прекрасна си. Новата песен „Lipstick“ много ми харесва, поздравления на целия екип, най-вече на теб“. Та към въпроса….. За в бъдеще с кой артист от Вирджиния искаш да запишеш дует,продължаваш ли с образованието, спират ли те често за автограф и снимка

 • Анонимен каза:

  Смяташ ли, че игрите за спечелване на пропуск от CCTVHET са нагласени?

 • Аби каза:

  Ева, много си лъчезарна и позитивна, но какво не ти достигна, за да спечелиш X Factor и какво мислиш за конкуренцията там?

 • Джорджи каза:

  Здравейте, искам да попитам Ева как съчетава училището с изявите си на професионалната сцена, има ли си приятел и къде обича да прекарва свободното си време? Благодаря!

 • Габриела Маринова каза:

  Първо искам да кажа, че съм приятно изненадана от това младо и талантливо момиче, прекрасно е, че в България имаме такива таланти и трябва да ги подкрепяме!!!!!!
  Сега и въпросите ми към нея: Как ще коментираш новата вълна в бг поп музиката, какво ти харесва и какво не? От какво имат нужда младите таланти, за да успеят да изградят себе си като силни личности, да развият потенциала си и да оставят трайни имена?
  Пожелавам й успех!

 • Pepina каза:

  Новото ти парче е страшно! Кои са момичетата, които участват в клипа? Ще правиш ли скоро нов дует и с кого?

 • Илиян каза:

  Здравей, Ева в кое училище учиш и има ли завист от съучениците ти заради това, че си известна?

 • Иренчето каза:

  Ева новата ти песен е най-яката, а ти си върха!!!! Чакаме и още хитове. Ще правиш ли скоро дебютен албум?

 • Тони каза:

  Ти си ми една от най-любимите певици от Х фактора, искам да те попитам къде имаш концерти скоро и къде можем да те видим на живо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!