Какви са вашите въпроси към Бойка Дангова?

Бойка Дангова ще гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg тази сряда. Легендарната попфолк певица ще разкаже пред водещата Емилия Стоянова за годините, през които не е издавала музикални проекти и за причините, довели до решението й да смени жанра.

В студиото изпълнителката ще представи новия си албум „Лек от времето“, който излиза след 20-годишна пауза.

На какви песни е заложила певицата, с кои музиканти работи, какво мисли за днешния попфолк, с какво помни своето начало в музиката и кой са най-ползотворните й години – това са само част от темите, по които ще говорим.

Вие също може да се включите в интервюто със свои въпроси и мнения. Какво искате да попитате Бойка Дангова? Очакваме въпросите ви до 16 часа на 18 септември.

Въпросите си може да задавате в коментарите под статията тук!

Реклама

11 коментара към “Какви са вашите въпроси към Бойка Дангова?”

 • Ивета каза:

  Много се радвам, че поканихте Бойка Дангова, която ми беше една от най-любимите певици преди години!!!!! Искам да я попитам, защо се скри и спря да прави песни, липсваше ли и сцената и кога ще има нова песен от поп-фолка?
  Благодаря, пожелавам й много успехи!

 • Николета Михайлова каза:

  Здравейте, Бойче и Еми, много е хубаво, че можеща певица се завръща с нови песни. Признавам си, че я познавам с попфолк песните й, а не народните, но ще ми е интересно да чуя как се справя и във фолклора. Може ли да каже с какво й хареса попфолка, за да го избере него? Какви тиражи имаха първите й албуми и защо от 2000 година не е издавала нищо до сега?

 • Симо каза:

  Здрасти, интересно ми е да разбера кои от днешните попфолк певици са ти интересни и кои правят най-стойностни песни и клипове, според теб?

 • Северин каза:

  Защо “Меджик филм” прекрати дейност и с какво се занимавала от прекратяване на активната кариера до ден днешен

 • Твой верен фен каза:

  Здравей, Бойче,

  Спомените за твоите песни са неповторими. Влюбен съм в теб още от времената, когато Светльо Дукадинов пишеше за теб във в. “24 часа”. Разкажи най-милия си спомен със Светльо?

  Поздрави,
  Твой верен фен

  • Мария Тодорова каза:

   Много се радвам, че Бойка Дангова ви гостува. Поздравления за албума и искам да я поздравя за хубавата песен Горо ле горо. Защо тази година не участва на Пирин фолк и ще има ли отново дуетна песен с Денислав Нанков? Мисли ли да заснеме клипове и с коя телевизия ще работи? Къде може да се закупи новия албум?

 • Кристияна каза:

  Искам да попитам дали Бойка обмисля да направи дует с колежката си Валя

 • Деян каза:

  Какво е мнението ти на Пирин Фолк, преди или сега се представят по-хубави песни и добри изпълнители там?

 • Рали А. каза:

  Здравей! Какво от миналото ти би искала да се повтори? Кой те откри за попфолка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!