И зад граница оцениха „Маракеш“ на Галена и Цветелина Янева

Новият дует на Галена и Цветелина Янева вече бележи първите си успехи и зад граница. По-малко от 24 часа след премиерата си в PlanetaOfficial почитатели на попфолка от Бразилия, Русия, Турция, Косово, Азербайджан и Алжир побързаха да поздравят звездите на телевизия “Планета” за страхотния проект. Суперлативите в официалния канал на “Пайнер” в YouTube не закъсняха, отчитат от Планета ТВ.

“Ей така се прави! Клип на световно ниво, песента е ненормално яка и ще бъде определено Хита на годината. Поздравления за целия екип, работил над тази песен, също така и за Галена и Цвети за труда! Цяло лято ще се крещи: Je t’aime!”, “Пренесоха ме някъде далеч. Уникални!!! Проект на 2018!”, “Много достойно продължение на “Пей сърце”! Много добра песен, страхотен тандем се оказват двете!”, “Queens! Клипът е най-добрият за тази година, в който и да е жанр. Песента е различна и много зарибяваща, това ще е Хита на лятото! Разбиха всичко живо! Хитова песен със страшен клип! Браво!” – пишат някои от тях.

Кости Йонита стои зад музиката и аранжимента на “Маракеш”, а Мариета Ангелова е автор на текста. За красивото видео, което ни потапя в естетиката на Ориента, идеи обединяват Николай Нанков и Добромир Киряков, а оператор на лентата е Радослав Гочев.

ВИЖ/ Галена и Цветелина Янева – Маракеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!