И Доган на промоцията на Есил Дюран

Есил Дюран представи новия си албум „Забавляваш ме“ в столичния клуб „Биад“. Сред гостите на събитието бяха Мегазвездата Ивана, Ани Хоанг, композиторите Борис Павлов и Пламен Велинов, режисьорът Людмил Иларионов. От „Труд“ отбелязват, че и лидерът на ДПС Ахмед Доган също е бил сред VIP гостите на промоцията.

Певицата е сред любимите на Доган, тя пее на предизборни прояви на ДПС, а се говори, че Сокола е спонсорирал нейни клипове, пише Trud.bg.

В авторската статията на Иво Ангелов четем също: „Още преди полунощ лидерът на ДПС бе „кацнал“ в сепаре, далеч от светлините на прожекторите. Не бе забелязана дългогодишната му нежна половинка Алтен Алиева. Над 10 охранители се грижеха да не бъде обезпокояван. Гардовете се бяха разположили на няколко маси, като единствено слушалките в ушите ги различаваха от масовката.

Целият в бяло, Доган следеше с интерес изпълненията на Есил и от време на време палеше цигара. Пред него масата бе претрупана с хапки, алкохолни и безалкохолни напитки, свежи плодове. Във вихъра на купона певицата Ивана седна до него и близо половин час си говориха, докато Есил обикаляше по масите с песен. Тя стигна и до сепарето на важния си гост, където запя „Личи ти белега лилав, получи моя автограф“, а Сокола я аплодираше с усмивка“.

Припомняме ви, че новият албум на Есил, който включва 13 песни, се продава само онлайн, заедно с парфюма „5 юли“.

„Това е албумът, който е за ценители, за хора, които не просто ме харесват, а ме обичат!“ – каза неотдавна Есил Дюран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!