И Джена реши да не участва в концерта на „Планета“

И Джена се нарежда при големите отсъстващи от предстоящия концерт на звездите на телевизия „Планета“, с който музикалния канал ще отбележи 18-тата си годишнина в ефир.

„Скъпи приятели и почитатели, искам да ви съобщя, че поради лични причини, няма взема участие в концерта на ТВ Планета в гр. Пловдив на 03.12.2019“ – лаконична бе изпълнителката в социалната мрежа при обявяване на решението си.

Подробности певицата не издава, но в отговор на коментари и въпроси на фенове, които са разочаровани, че няма да видят любимката си, подчертава, че има сериозни причини.

Както вече е ясно, в годишния концерт на медията решиха да не участват също Емилия и Преслава. Галена и Фики пък пропускат голямата сцена заради съвместното си турне в Америка.

3 коментара към “И Джена реши да не участва в концерта на „Планета“”

  • КрантЪ каза:

    Много жалко, определено и с нейната липса няма да е същото. Лично без големите имена този концерт за мен е безсмислен. Единствените, за които си струва да се отиде са Глория, Анелия, Десислава, Яница, Борис Дали…може и да пропускам някое име на прива виста. Нищо против новите имена, но не ме впечатляват с нищо. Подчертавам това е мое мнение и виждане за нещата.Следя жанра от самото му начало и за мен най-силният период беше 1998 до 2010-2014, не , че след това не е имало хубави песни, но ако говорим за истински хитове, не изкуствено и маркетингово наложени, такива, които и до днес остават в „сърцата“ на хората. Искрено се надявам причините на Джена да не са здравословни и каквито и да се да имат своят бърз и благополучен изход. Пожелавам и много здраве, на нея и нейните блезки и съм в очакване на бъдещите й фолклорни и поп-фолк проекти. Тя е една от можещите и силни Топ-изпълнители, която е оставила дълбока и положителна следа и в двата жанра.

    С уважение: А.В.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!