И Деси Слава слага край на взаимоотношенията си с „Пайнер“

Деси Слава обяви, че прекратява работата си с „Пайнер“. Фолк звездата сподели аз това си решение чрез официалния си профил в Инстаграм.

„Скъпи приятели, искам официално да ви информирам, че вече не съм част от фирма „Пайнер“. Реших да продължа напред сама. Изказвам своята благодарност към целия екип на фирмата за работата ни през изминалите 5 години! Сега, повече от всякога, ще имам нужда от вашата подкрепа, която надявам се ще оправдая с много нови и хубави проекти! Обичам Ви“ – пише тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Скъпи приятели, искам официално да ви информирам, че вече не съм част от фирма “Пайнер”. Реших да продължа напред сама. Изказвам своята благодарност към целия екип на фирмата за работата ни през изминалите 5 години! Сега, повече от всякога, ще имам нужда от вашата подкрепа, която надявам се ще оправдая с много нови и хубави проекти! Обичам Ви!❤️

Публикация, споделена от 💜Desi Slava💜 (@desislavaofficial) на

Първа сред колежките й я поздрави Нелина, като заяви своята увереност, че Деси ще се справи сама.

Това е втората раздяла на Деси Слава с най-голямата музикална компания у нас. Преди години тя бе предприела пътя на самопродуциращ се изпълнител, а след това се опита да направи своя музикална компания и телевизионен канал. Последва затопляне на отношенията с „Пайнер“, което доведе до повторно подписване на договор. Дали е окончателна раздялата им сега, само времето ще покаже.

Изненадващо Мария прекратява музикалната си кариера

Припомняме, че само преди дни Мария също обяви, че слага край на музикалната си кариера и вече не част от „Пайнер“.

6 коментара към “И Деси Слава слага край на взаимоотношенията си с „Пайнер“”

 • Miss Злобюла каза:

  Умно постъпи, признавам й! За тези 5 години Пайнер успяха да възвърнат в известна степен позавяхналата й кариера и сега отново има позиции. Дано й провърви от тук нататък, защото има хубави песни, но не мога да кажа , че са хитове, което е нужно за да има достатъчно участия. Няма да е лошо и да отслабне малко, защото бях на едно участие и общо взето се люскаше като хипопотам.
  Вероятно има защо да напускат продуцентите си, но все пак ми се струва, че Пайнер продължават да са силни, дори и без „пенсионерките“ в редиците си. Все пак те са единствените, които за момента имат успешни няколко нови имена в каталога си, като изключим Лорена и Меди,които не са толкова нови, но все пак сравнително…

 • Vesko каза:

  За какво изпълнителите да седят в пайнер само да им дават 50% процента от хонорара си ! Пайнер отдавна нищо не продоцира самите , изпълните ли си плащат всичко песни клипове само по докоменти пайнер се води продуцент . Като продоцент поне да им плащаше 50% от клипове и песни ,както той им взема хонорар . Даже и участие фирмата не им намира самите изпълнители си търсят за какво да седят само за едната телевизия ли .

 • Николай каза:

  Правилно решение на Деси Салва и сама ще се справи. В тази фирма не остана нищо, големите напуснаха и с право. Применра на Деси да последват и другите големи имена на телевизията – Анелия, Гергана, Глория, Галена, Емилия, Ивана, Преслава, Райна, Яница, Галин и Фики. И да се закрива най-накрая. Фирмата без утвърдени имена е фалит, защото еднодневките идват и си отиват.

 • 4estniq каза:

  Иди ми – дойди ми е казал българския народ.Напусна ги в пика си през 2002-ра – 2003-та и загуби много – дано сега не се повтори същото.Защо така не може да се ориентира и да бъде последователна, може би дори самата тя не знае.Жалко е че е талантлива, а по този начин пропилява таланта си!Лесно се предава и явно се влияе от чуждото мнение вместо да решава сама на база постигнатото!
  И сега какво – от Планета в DSTV ли се връща?Това е като да слезеш от Мерцедес и да се качиш на Москвич!
  Това гласище дето притежава иска големи сцени, а в България концерти прави само Пайнер!Кариера само с един youtube канал и участия в кръчмите не се гради…или поне за таланти като нея този сценарии не е печеливш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!