И Деси Слава заразена с COVID-19

Деси Слава е дала положителен тест за COVID-19. Това бе потвърдено от певицата с пост в социалната мрежа Facebook.

Тя е в добро здравословно състояние. Заболяването при нея протича леко и без усложнения. Певицата е имала симптоми на коронавирус, но първоначално помислила, че става въпрос за настинка.

Решила да си направи тест, след като Галена оповести, че е заразена. Резултатът и при нея се оказал положителен.

Изпълнителката казва, че се е самоизолирала в дома си. Тя не е имала температура и при нея заболяването протича доста леко. Предполага, че се е заразила по време на свое участие. Засега в семейството й няма други с положителен тест.

“Бях на участие, веднага след това се качих в колата – заради жегата, климатикът работеше и си помислих, че съм настинала. След това, видях, че Галена има пост, че е с коронавирус и се замислих дали може и при мен да е така. В крайна сметка и аз имах същите симптоми, болеше ме глава, нямах никакво обоняние. Да, нямах температура, но всичко друго беше като при нея…” – разказва тя пред „Планета“ и допълва още:

Галена разказа как протича заболяването й от COVID-19 / ВИЖ

“Отидох веднага, направих си тест и се оказа положителен. Първоначално се притесних доста, накарах всички около мен да се тестват. За щастие техните резултати са отрицателни. Сега нещата се подобряват, чувствам се добре. Вече имам вкус, главата не ме боли толкова. Даже си мисля, че много леко минавам през вируса. Но дано да е така, дано Бог да е с мен и всичко да е наред! Пожелавам на всички да са здрави и ако усетят неразположение, да вземат бързо мерки”.

3 коментара към “И Деси Слава заразена с COVID-19”

  • Истината каза:

    През годините вечно се правеше на жертва. Сега няма нови песни и залага на този пиар.

  • chicki каза:

    Май и Деси и Галена са гушнали някой лев от Доган и Пеевски, за да се изкарат болни и да се пише за това. Борисовo-ДПСарската мафия се чуди как да всее пак паника у народа за корона вируся, за да отклоняват пак внимание от мизериите и кражбите, които вършат. Само дето народа този път ще си търси правата. Корона вируса, я го има, я го няма. Никой няма доверие в статистиката, която тиражират подкупниците. Ако бяха наистина заразени, щеше да се проследи къде и как е станало и да го пише, за да знаят и посетителите да се тестват масово. Доста вяло и неправдоподобно описание дават и Десислава и Галена на всичко с боледуването. А пък Десислава нищо не е оповестила, просто постна една статия от жълт вестник, където казват, че и тя била с вирус и толкова.

  • Енчо каза:

    Корона вируса не съществува. Целта е да се изнерви населението и да има протести

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!