Ицо Хазарта предизвика младите хора

Ицо Хазарта проговори на гръцки. „Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го опознал“ – с тези думи, но казани на гръцки в своя Facebook профил, рапърът предизвика младите хора у нас да не се страхуват от предразсъдъцитe, а да разкрият своя талант в кампанията „Разбий представите, покажи таланта си“ на NESCAFE 3in1.

От 20 януари всички, навършили 16 години, могат да изразят своя талант така, както го направи и Хазарта.

От известно време той посещава уроци по гръцки език и вече може свободно да се изразява на него. Ицо заляга над уроците и винаги е споделял, че за да бъдеш успешен, трябва положиш много труд и постоянство.

Малката дъщеря на Ицо Хазарта разкрива какъв баща е

Именно постоянството е в основата на дългогодишното му партньорство с NESCAFE 3in1, което стартира преди 15 години с тоталния хит „3в1“ на Ъпсурт.

Точно затова брандът и хип-хоп изпълнителят ще търсят заедно таланти в различни области, като дадат на младите възможността да покажат това, което умеят, да бъдат смели и да разбиват представите.

Най-харесваните участници ще имат възможността да спечелят парична награда от 2020лв., с която да подпомогнат осъществяването на своята мечта.

Всеки, навършил 16 години, ще може да се включи в„Разбий представите, покажи таланта си“, като заснеме на видео своя талант, независимо в каква област е той – гейминг, музика, танци, спорт, изкуство, наука и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!