Испанска фиеста за Пепа Янева навръх рождения й ден

Народната певица Пепа Янева, която е майка на фолк звездата Цветелина Янева, е рожденица на 13 ноември. Солистката на оркестър „Орфей“ ще отбележи празника си в Испания, където тези дни музикантите имат мини-турне. На своя празник певицата ще бъде с цялото си семейство и своите колеги. Рожденият ден се пада точно в кратка пауза между четирите концерта и ще има достатъчно време за една незабравима фиеста, изпълнена с музика, добро настроение и испански кулинарни специалитети.

Две от музикалните срещи вече са факт, а само след броени дни – на 15-ти и 16-ти ноември, почитателите на българската народна музика в страната на Сервантес могат да се насладят на живо на своите любими мелодии от репертоара на оркестър “Орфей”.

За Пепа миналият месец мина също под знака на хубавите емоции, свързани с пътуване зад граница. Певицата гостува на своя приятелка в Москва и не пропусна да сподели, че е очарована от руската столица, съобщават от Планета ТВ.

След края на Испанското турне, оркестър “Орфей” ще заснеме видеоклипове на четири нови авторски песни на фолклорна основа. Вече е ясно, че музикантите ще посрещнат Новата година заедно с почитателите на българския фолклор в Шумен.

1 коментар към “Испанска фиеста за Пепа Янева навръх рождения й ден”

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам би ли направила дует Емрах? Синът на Тони Стораро, брат му майката или баба му? Кога ще стане? Кога ще я направите? Кога ще я пуснете дуетът? Кога ще я пуснете по Планета? Ще има ли клип към песента и да се виждате и в клипа да пеете заедно? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!