Преслава: Искам дъщеря ми да се гордее с мен

Преслава беше гост в рубриката „Нещо лично“, в която различни хора споделят лични истории от живота си и музиката, с която ги свързват. В предаването музикантите от „Ку-ку бенд“ изпълниха песните „Есен се заесенява“, „Детелини“ и „Sweet Child O’ Mine“.

„Вече всичко е по-интензивно. Почти нямам време за нищо. Трябва ми време, за да бъда и майка, и певица, и медийна личност. Нужно е вече да съм по-организирана“ – сподели певицата пред Слави Трифонов и подчерта:

„Усещам се щастлива. Не мисля, че това да си майка може да бъде описано с думи. Това е по-различно чувство, нещо напълно непознато досега за мен. Имам племенница, която много обичам и много й се радвам, но това е по друг начин – твое си е“.

Преслава разказва за цената, която плащат известните личности, за сметка на личния си живот. Тя подчерта, че бащата също е изключително важен: „Това дете е направено с много любов. Аз го обичам, той ме обича“.

Хитовата изпълнителка не си правела планове кога да има дете, защото била изцяло отдадена на професията: „Не съм мислила, че мога да съчетавам нещата, затова казвам, че това дете е плод на голяма любов. Аз за първи път толкова почивам и ме няма на сцената, но това изобщо не ме притеснява“.

„Радвам се, когато отида вкъщи. Веднага отивам да я видя. Искам, когато порасне, да се гордее с мен. По някакъв начин виждам вече нещата в това как ще изглеждам аз в нейните очи занапред. Искам тя да се гордее с мен“ – сподели още  Преслава за дъщеричката си Паола.

„Пея откакто се помня. Помня, че изнасях концерти още в детската градина. Не съм си представяла да съм нещо друго“, каза певицата.

Реклама
neustoima

4 коментара към “Преслава: Искам дъщеря ми да се гордее с мен”

 • Dineva каза:

  хубави неща и се случват надявам се да продължават да и се случват както и че е попаднала на точния човек ,хубаво е че през всички тези години успя да се съхрани като човек ,като приятел и като певица и не стана една от многото …..

 • КМ каза:

  Остави си детето на 10тия ден, за да се върне по кръчмите.. Не мисля, че е много правилно! Кой го гледа това дете, много ми е интересно? 🤔

 • Ивайло каза:

  След като не си в семейството й и в обкръжението й, нямаш право на коментари… още по-малко да я упрекваш или съдиш! А какво се чудиш и какви разсъждения си правиш за това как се справя, си остава твой проблем!

 • КМ каза:

  Ами то се вижда как се справя- някой й гледа детето, а тя се мята по дискотеките. Аз проблем с това нямам, моето дете не е зарязано на 10тия ден, най е лесно някой друг да ти го гледа, а после да разправяш колко добра майка си.. И всеки има право да коментира, каквото си иска!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!