Инж. Митко Димитров: Длъжен съм да внеса яснота спрямо Андреа

Собственикът на „Пайнер“ инж. Митко Димитров внесе яснота по повод спекулациите за възпрепятстване на участия на Андреа.

Двамата неотдавна влязоха в конфликт по повод изявления на певицата в социалната мрежа, а след това стоплиха взаимоотношенията си.

Андреа и Митко Димитров се помириха

Ето какво обяви бившият продуцент на фолк звездата:

„Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на “Пайнер” спрямо участията на Андреа, съм длъжен да внеса яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.

Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!!

Андреа не е в “Пайнер”, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, могат да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или повлияване на интереса към нея от страна на “Пайнер”!!!

Като доказателство за достоверността на думите ми, фотограф на снимката е лично Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехи, с които да прослави България пред света!

А през настоящата Нова година на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, пожелавам крепко здраве, щастие и нека най-доброто тепърва да ни предстои!

инж. М. Димитров“

Реклама

3 коментара към “Инж. Митко Димитров: Длъжен съм да внеса яснота спрямо Андреа”

  • Бивш Фен каза:

    Жалко мислех,че ще върне Андреа обратно в Пайнер за да правят отново Хитове каквито на Балканите няма,но М.Димитров явно не е толкова широко-скроен.Дано Андреа скоро пусне някаква свястна песен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!