Илиян: Чувствам “За последно” като рестарт в живота и кариерата ми

През тази седмица Илиян и Алисия представиха втория си съвместен проект “За последно”. До момента парчето се радва на широк интерес от страна на меломаните. Песента е дело на Мариета Ангелова – текст и Боби Павлов – музика. Отговорен за историята във видеото е Людмил Иларионов – Люси.

В лентата към сингъла става ясно, че лирическите герои, в случая пресъздадени от Илиян и Алисия, изживяват голяма любов, но въпреки огромното следене, все някак се разминават. Краят на видеото пък показва, че след като героинята си е тръгнала е време за рестарт и ново начало.

“Чувствам “За последно” като рестарт в живота и кариерата ми. Тази година бях доста продуктивен. Успокоих се в личен план и това пролича в работата ми. Ударих рестарт, дадох ново начало на всичко и резултатът е налице. “За последно” определям като най-силната ми песен тази година, защото съм я преживявал и в нея до известна степен разкривам и себе си. Благодаря на Алисия за този проект. Тя е страхотен професионалист и има голям усет за нещата. Не ми се мисли какъв би бил дует номер 3” – казва Илиян.

Промо/ Илиян и Алисия – За последно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!