Илиян с изненадващ дует

“Пук-пук” е новото парче на Илиян, което направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD”. Сингълът е колаборация с младия изпълнител Пенко Малаков и със специалното участие на Диян Филков -Кобрата от оркестър “Кристали”.

Илиян признава, че този проект е истинско предизвикателство, защото до момента не е пускал такова парче.

Песента е по музика, текст и аранжимент на Силвестър Матеев – Силвър, а видеото е дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Част от кадрите ни пренасят в екзотиката на Дубай и Абу Даби и са заснети преди месец по време на почивката на певеца.

“Истината е, че парчето е зарибяващо. То бе направено за моя приятел Пенко Малаков и се очакваше до дни да излезе клипът на “Пук-Пук”. В последния момент Пенко ме покани да участвам в проекта и аз приех, съответно заснехме и нов клип. Всичко стана много набързо. Не съм сигурен обаче, че това е последната музикална изненада от мен за тази година” – казва Илиян.

Изпълнителят прави голямо шоу по време на клубните и концертните си изяви и винаги е голямо удоволствие да се гледа на живо. Неговите многобройни почитатели с нетърпение очакват представянето му в спектакъла “17 години телевизия “Планета”, който ще се състои на 4 декември в зала “Арена Армеец” в София.

ВИЖ / Илиян и Пенко Малаков – Пук-пук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!