Илиян: Правя рязък завой в живота и в кариерата си

Илиян зарадва меломаните с новото си парче, което излезе на 17 юли. Още същата вечер певецът направи премиера на проекта си в столичен клуб.

Сингълът “Не сме приключили” и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстописци са Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Видеото направи впечатление със скъпи кадри, заснети в Гърция. Дело е на режисьора Людмил Иларионов – Люси.

Пред фенове и колеги на Тупалката на попфолка изпя новия си хит. Торта с вид на поканата за събитието бе част от изненадите за Илиян. Голямата новина е, че “Не сме приключили” се завъртя в гръцка платформа за музика и бързо събра над 30 000 гледания. Илиян научи за това докато беше на сцената и видимо се развълнува. Водеща на събитието бе Елизабет Методиева – дългогодишна близка приятелка на изпълнителя.

“С “Не сме приключили” правя рязък завой. Рестартирам музиката и своят живот и кариера. Благодаря ви, че сте тук и ме подкрепяте. Благодаря и на Бог” – бяха думите, с които Илиян приветства гостите си.

Хитовият изпълнител представи новото попълнение в репертоара си на живо и с балет. Сред гостите се откроиха колегата му Борис Дали, Мис Силикон Габриела Попова и Мис Силикон Гергана Райчевска, както и много приятели и роднини на певеца.

ВИЖ/ Илиян – Не сме приключили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!