Илиян пита феновете

След динамичното си лято Илиян стартира подготовката на новите проекти. Той реши да се допита до своите фенове в Instagram относно сингъла, който биха искали да чуят от него.

“Искате ли нова песен? Самостоятелна или дует“ –  попита певецът.

Предпочитанията на меломаните са разнопосочни, стана ясно от коментарите им в мрежата.

“Време е за балада, независимо дует или самостоятелна! Да е балада!“, “Дует с Анелия, отново“, “Още една с Теди Александрова и Борис Дали“, “Дует с Деси Слава“, “Каквато и песен да изкараш ще е хит“, “Мисля, че е време за една убийствена балада като “Обичам те до безсъзнание“ – четем най-често в предложенията.

Изминалите няколко месеца за Илиян бяха изпълнени с музикални изяви. Той реализира три сингъла, които заслужиха място сред предпочитаните заглавия на Лято 2019. Това са триото “Давай на DJ-я“ с Теди Александрова и Борис Дали, дуета с Емануела – “Я се успокой“ и “Машина“ ft. N. A. S. O.

Засега изпълнителят не разкрива плановете си за есента, но със сигурност първо ще го чуем заедно в дует с Анелия, защото на 14 септември им предстои съвместно клубно участие. Двамата ще са гости на парти в Слънчев бряг, което ще постави финал на летния сезон в една от популярните дискотеки по Южното Черноморие.

2 коментара към “Илиян пита феновете”

 • Kalina каза:

  Илиян би ли направил дует с певицата Мария?
  Илиян би ли направил трио с Борис Дали и Милко Каладжиев?

 • Анонимен каза:

  Искам попитам Илиян би ли направил трио с певеца Борис Дали и Галин?
  Искам да попитам Илиян би ли направил дует с певеца Борис Дали?
  Както направи Костантин и Тони Стораро песента Кома? Би ли ми отговорил на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!