Илиян: Колкото повече пари имаш, толкова повече проблеми

Илиян напоследък следва една много простичка максима – живее тихо и спокойно, и се стреми да намира идеалната среда. Животът за певеца е едно училище, а уроците го дебнат от всеки ъгъл, признава той.

“Като цяло животът ми е прекрасен. Но като ти се случи нещо лошо, в повечето случаи то е за добро, за да се научиш на нещо. Всичко, което ни се случва тук, на Земята, трябва да го приемаме като добре дошло. Всичко е за добро. Трябва да бъдем над нещата. А златната среда за мен е да имам вътрешно спокойствие. Много е важно да има покой, да има смирение в душата.” – казва изпълнителят в “Автограф”.

С годините се е научил, че и многото, което имаш, не е на хубаво, и малкото също. Най-добре е по средата. Зависи и какво иска човек от живота.

“Ако искаш много и много постигнеш, тогава започват много проблеми. Това е моята гледна точка. Трябва да имаш толкова, колкото му трябва на един човек. Аз съм доволен от това, което имам и съм благодарен.  Не искам и да имам повече. Колкото повече пари имаш, толкова повече проблеми. Можел съм да имам много, но явно Бог ме е предпазил.“ – обяснява той.

Илиян споделя и своята житейска философия: “Не съм го споменавал досега, защото съм бил по-малък. Сега вече съм помъдрял, житейският ми опит на Земята е по-голям. Осъзнал съм много неща, имал съм, нямал съм. Всеки го усеща по различен начин. Аз не мога да убедя хората, които не усещат любовта на Бог, че трябва да вярват. Това е лично твоята връзка с Бога, която усещам. Ние всички сме богопомазани и всички обичаме Господ. Въпрос на време е да се развиеш в тази посока. Чувството е много хубаво. Става ти благо на душата и с лекота живееш.”

Илиян разкрива, че много пъти Бог е чувал молитвите му и е усещал реално помощта му върху себе си. Всичко, което си е пожелал, се е случвало.

“Истината е, че когато не ти се случват нещата, да не роптаеш, защото пак е за хубаво. Не знаеш какво ти е подготвил Бог. Лошо е да се отдадеш на материалното, тогава изчезват духовните хора. А за мен всичко е преходно в живота. По-важното е да имаме добър подход към хората, да си кажем по някоя хубава дума и ако можем да си помагаме, а не да си вредим.” – подчертава той.

Иска да има още едно дете, момиченце. За него децата са най-хубавото и най-чистото нещо.

“Гледайки Ицко, всеки ден се моля Господ да запази детското в него. Защото аз съм го запазил наистина. Когато сме с Ицко, на люлки и катерушки, се забавлявам като дете. Аз съм себе си и не ме интересува къде се намирам, когато трябва да покажа емоциите си. Обичам близките си, приятелите си и искам да им се радвам, когато ги видя, да ги прегръщам, да им показвам любовта си”, казва още изпълнителят на „Пайнер“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!