Илиян заложи на нова визия

Илиян посрещна Великден в България, а най-голямата радост му донесе неговият син Ицко. Двамата бяха разделени близо месец, заради традиционната ваканция на Илиян в Бали, но сега наваксват с пълна сила.

Певецът затрупа своето дете с подаръци, а най-голямата изненада за малчугана бе колело. Изпълнителят зарадва своя наследник и с тениска, абсолютно копие на неговата. Двамата ги облякоха за голямото борене с яйца, където Ицко се оказа големият Бияч.

Моментът беше запечатан с мини-фотосесия, която щастливият баща сподели със своите почитатели в социалните мрежи.

“Битката беше безмилостно жестока, а Ицко е големият Бияч”, е статусът към снимките.

Илиян сподели, че е зареден с творчески хъс и е готов да работи на пълни обороти. Първата стъпка е нова прическа, напълно в синхрон с властващата пролет.

Първи новата визия на изпълнителя ще могат да видят неговите почитатели в Пловдив, където той гостува в четвъртък. В петък пък е музикалната среща на Илиян с българската общност във Великобритания, съобщават от Планета ТВ.

1 коментар към “Илиян заложи на нова визия”

  • Тошето каза:

    Илияне, дано да имаш пак силни парчета като Тупалка и Йо-Йо, които те държаха толкова дълго време. Нещо в последно време във фолка са все еднодневки песните. Казвам го със съжаление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!