Илиян: Вярвайте и чудесата ще се случат

Илиян наскоро посети “Рупите“ –  живописна местност, която е обвита в мистичен ореол. Свързана е с пророчицата Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд. В това е категоричен и певецът.

“Вярвайте и чудесата ще се случат…“ –  уверява почитателите си той от Инстаграм.

“Рупите“ – едно силно енергийно, заредено кътче! Енергията е уникална и само, който не е бил тук, не я е усетил…“ –  пише изпълнителят над публикувана снимка от минералния извор там.

Той остава верен на посланието в една от песните си от това лято – “Правя си душата“ и пълноценно се наслаждава на живота. Подари си пълен релакс и безценни моменти сред природата, като посети и термалните извори в местността, известни с лековитата си минерална вода.

Илиян не пропусна да сподели кадри от този зареждащ ден с феновете си, а те с интерес го разпитваха за мястото, на което е бил.

Рожденикът Илиян: Очаквайте неочакваното

През септември хитовият изпълнител имаше още един повод за радост. Неговият син Ицко прекрачи училищния праг за първи път. А гордият татко сподели видео от първия учебен ден на своето пораснало момче и с много вълнение отправи пожелание за успешна учебна година.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!