Илиян: Бях доволен и не съм искал да съм известен

Илиян наскоро се завърна от своето поредно турне в САЩ и Канада, където прекара около месец. Новата година го е заварила в Лас Вегас, а в 12-ия час си е пожелал на първо място да е в мир със себе си, да е вдъхновен за работа и да са живи и здрави цялото му семейство и приятелите му.

“Много съм благодарен, че имам приятели в Америка, които ме приеха в дома си, допуснаха ме до семействата им и заедно с тях прекарах най-хубавите празници в годината – Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Точно по празниците бях в Лас Вегас и успях да се насладя на празничната атмосфера и топлото посрещане” – разказва той в „Автограф“.

Било му мъчно за семейството, но пък никога не е празнувал Бъдни вечер в Лас Вегас е за него това е едно различно изживяване.

Промо / Илиян – С теб ми е най-най сладко

По повод 30-годишнината от създаването на музикална компания “Пайнер”, която ще бъде отбелязана през 2020-а, певецът споделя, че пази много хубави спомени от запознанството си с г-н Димитров и подписването на договора.

“Преди “Пайнер” аз пеех в клубовете в София. Бях доволен от това, което правя, не съм си мислел за нещо повече, не съм искал да съм известен. Но в един момент помъдрях ли, не знам какво стана и реших, че искам да променя нещо в себе си, така го усетих…” – припомня си той и добавя още:

“Истината е, че всичко тръгна от песента “Честит рожден ден”, която бях пуснал 5 години преди това с моята група. Виждах, че песента е хит, но никой не знаеше, че аз я изпълнявам“.

Тогава той решава да я пусне с една нова версия и да я представи с видеоклип. Събира смелост и отива в “Пайнер” да си изпробва късмета.

1 коментар към “Илиян: Бях доволен и не съм искал да съм известен”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!