Изумителната Емануела закри концерта на „Планета“

Емануела имаше честта за първи път да пее на финала на концерт на „Планета“.

Фолк звездата направи бляскаво шоу и впечатли зрителите както с хитовете си, така и със стилната си визия.

Емануела: Бяхте невероятни!

Певицата се раздаде от сърце за публиката и вложи много енергия, за да й подари едно завладяващо музикално шоу, което да даде красиво начало на празничните емоции през декември.

5 коментара към “Изумителната Емануела закри концерта на „Планета“”

 • Камелия каза:

  Никакво шоу не направи тя! Плейбек и разходка по сцената! Поредна подигравка!

 • Van каза:

  Нищо изумително нямаше в този концерт, освен че доста хора останаха излъгани и измамени с продажбата на билети за събитие, на което по-принцип не биха отишли. Прпмотира се концерт с всички големи имена и след седмица или две се разбира, че няма да участват. Изключително некоректно, то иначе с „представянето на шоуто“, което беше нямаше да отиде никой. Нека си залагат на новите имена, но от тук нататък да се замислят как да излъжат за догодина така и вече уредялите фенове. На по пошло събитие не бях присъствал, радвам се че ръководството бе там, за да види тази пародия. Да види как присъстващите едва не заспаха и не умряха от тъпотия. Сега разбрах думите на един рокаджия, изказвайки мнение за поп-фолка и мястото му днес. За съжаление и с билети от 5лв. което е адски обидно, събитието и безплатно да беше, беше просто потрес, дори за самите фенове които бяхме там. Никога повече……..

 • Бивш Фен каза:

  Пълна пародия на концерт само една Анелия няма как да ви спаси положението тя бе единствената Звезда сред останалите пошли и Нелепи „Певици“.Жалко,че М.Димитров даде на тази „Певица“ Емануела да закрие тя милата е толкова посредствена и няма Хитове,а самият концерт все едно беше на Фен Тв.,а не на Планета Тв. то не беше Тони Стораро,Алисия,Ванеса,Емануела вярно,че част от тях са от Пайнер,но те не са Основните Изпълнители на Пайнер истинската е Анелия(тя пее на живо и има хари и беше обидно за вас феновете да я пренебрегнат така тъпо.Пълна помия беше тази пародия.

  • Емо каза:

   Последният коментар май е на Андреа хахахаха. Концертът си беше успешен, има хора които още жияеят в миналото, младите хора искаме младите звезди. А Емануела има 10 пъти повече хитове от Анелия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!