Изпълнителите Арти и Кристина очакват първото си дете / ВИЖ

Арти и Кристина ще стават родители. Това обявиха изпълнителите в социалните мрежи, като не скриха силните си емоции от най-щастливото събитие в живота си.

„Ще ставам БАЩААА!!! Най-хубавият подарък, който съм получавал през живота си!!!“ – написа певецът над снимка, на която позира с половинката си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ARTi 🎤🎬 (@artiom_)

На друг кадър влюбената двойка позира със снимки на бебето си от видеозон.

„Колко много ЛЮБОВ има в тази снимка… От няколко месеца не спирам да се възхищавам на магията на човешката природа – как нещо толкова малко расте с всеки изминал ден… Чувството е неописуемо! Благодарим ви за всички хубави думи и пожелания!Обичаме ви“ – споделя с вълнение бъдещият татко.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ARTi 🎤🎬 (@artiom_)

Артьом Анатолиевич, известен с артистичния си псевдоним Арти, стана известен от сцената на Х Фактор, а след това с „Пайнер“ реализира няколко музикални проекта. Той е роден в Русия, но израства в България.

Годеницата му Кристина също е звезда от риалити формат. Тя направи впечатляващо участие в „Гласът на България“, а именно на тази сцена Арти й предложи брак.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kristina Doncheva (@krisidoncheva)

„Интересна година! Аз съм благодарна, защото в личен план това е най-хубавата година досега за мен! Случваха се много хубави неща, които изпълниха живота ми с прекрасни емоции! Емоции, които са ЗАВИНАГИ! Тази година научи всички ни, да се обичаме повече! Научи ни на смисъла в думите – топлина, дом, уют и семейство! Благодаря на моето семейство!Показа ни, че можем и с по-малко, и че материалното не е най-важното! Важното е да сме здрави! Надявам се, че повече хора от вас са разбрали това! Целият свят минава през един много тежък период и се надявам, че следващата година ще е много по- благополучна за всички нас! И както казвам през цялата година… Пазете се, себе си и семействата си! Здравето ви е преди всичко останало!
Благодаря на @artiom_ , защото нищо нямаше да е същото без него! Сега ние продължаваме напред с окачване на нашето ДЕТЕНЦЕ!
Благодарим ви за цялата любов“ – развълнувано споделя бъдещата майка.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!