Изненадващо ново амплоа от Соня Немска

Изненадващо ново амплоа от Соня Немска

Соня Немска е готова с новия си проект. Певицата изненада почитателите си в мрежата с новината, че е заснела видеоклипа към предстоящия си сингъл.

За есента изпълнителката е заложила на чувствена балада, с която вярва, че ще докосне сърцата на публиката. Тя е убедена, че тази песен ще се нареди сред най-харесваните заглавия в репертоара й. Автор на музиката е Bini Diez, а за текста заслугата е на поетесата Мариета Ангелова.

Режисьор на лентата е Йордан Петков, като избраната локация за снимките подсказва, че визуалната концепция също ще бъде естетически издържана.

Горещи страсти и огнена визия от Соня Немска в края на лятото/ ВИЖ

За първи път зрителите ще видят Соня Немска и в ново амплоа, но какво е то ще стане ясно с премиерата на лентата. Екранен партньор на изпълнителката е Диан Христов, с когото неведнъж са си партнирали във видеоклипове. Феновете са категорична, че са прекрасна телевизионна двойка.

“Ще се гордея с този проект. Близките ми и екипът, когато чуха песента, споделиха мнение, че тази мелодия е своеобразен наследник на “В сряда се приготви“ – признава певицата.

 

2 коментара към “Изненадващо ново амплоа от Соня Немска”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!