Известна певица очаква първото си дете и пуска нов сингъл

Несъмнено емоционално лято предстои на певицата Вяра Атова. Днес в You Tube каналa й се състоя премиерата на видеоклипа към новата й песен „Не търся вина“.

Парчето е по музика и текст на самата изпълнителка, а кадрите за видеото са заснети при последното й пътуване до гръцкия остров Миконос и носят лятно и зареждащо настроение, напълно в синхрон с настъпващия сезон.

Вяра признава, че песента е готова от месеци, но извънредното положение в страната е променило плановете й за реализация на проекта по-рано.

„Има една история, която седи неразказана и недоизказана от много време. Толкова години искам да я отделя от мен и да я оставя в миналото, единственият мой начин обаче е като й дам„крила“ чрез музиката и възможност да заживее свой собствен живот“ -споделя певицата.

Преди малко повече от месец, на Благовещение, красивата и талантлива певица сподели в социалните мрежи, че с любимия й Николай Бакалов ще стават родители. Двамата са много щастливи и с нетърпение очакват появата на бебето, чийто пол към момента пазят в тайна.

5 коментара към “Известна певица очаква първото си дете и пуска нов сингъл”

  • Заспах от тази песен каза:

    Ебахти приспивната мелодия има песента не се търпи направо!

  • Дейзи Александър каза:

    Каква е тази ужасна кокошка и това песен ли е изобщо? Мяука , пищи , чекното се.. при това е много грозна.

  • Нана каза:

    Верче,с туй темпо и с вибратора си скоро ще свършиш ли ма?… Това даже не е и еротично! Един ден няма ли да те е срам като се пръкне малкото? Абсолютно олигофренско изпълнение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!