Фолк идол 2020 - топ 10 жени

Избери Фолк идол 2020 – категория жени

Гласуването за „Фолк идол 2020“ започна! За първи път в историята на „Фолк идол“ изпълнителите ще бъдат разделени в 2 категории – жени и мъже. Промяната е продиктувана от огромния брой гласували, чиито вот обхвана близо 30 изпълнители с изключително близки резултати.

Ясни са десетте фолк звезди, в категория жени, които достигнаха до втория етап на допитването за „Фолк идол 2020“: Алисия, Анелия, Галена, Деси Слава, Десита, Джулия, Емануела, Емилия, Лидия и Преслава.

Junona

Фолк идол 2020 - жени


ВАЖНО!!!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА НАПИШЕТЕ ДВЕТЕ СИ ИМЕНА!

ВСИЧКИ ПОВТОРНИ ГЛАСУВАНИЯ ОТ ЕДИН И СЪЩИ IP АДРЕС СЕ ПРЕМАХВАТ АВТОМАТИЧНО!

Софтуерът, който използваме, проверява IP-адресите на потребителите. Проверява също от кой сайт влизате в Signal.bg, с цел анулиране на читатели, които са ползвали proxy сайт преди да посетят Signal.bg. По същата причина проверява и браузъра ви. Прави се проверка и на интернет доставчика ви, за да се види дали имате динамично IP. Динамичното IP може да се променя от потребителя, но само в определени цифри, с което софтуерът познава дали някой се опитва да гласува повторно. Анулирането на гласове се извършва автоматично от програмата, след като бъде приет вотът ви, затова ви приканваме да гласувате само по веднъж, за да може да подкрепите любимите си изпълнители!

Реклама

2 коментара към “Избери Фолк идол 2020 – категория жени”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!