Фолк идол 2018 - гласуване

Избери Фолк идол 2018

Гласуването за „Фолк идол 2018“ започна! Десет фолк звезди достигнаха до втория етап на допитването. Анелия, Галена, Галин, Джена, Джулия, Емануела, Емилия, Преслава, Цветелина Янева и Яница са претендентите за приза ФОЛК ИДОЛ 2018.

За 9-та поредна година читателите на Signal.bg ще наградят изпълнителя/изпълнителката, постигнал/а най-забележителни резултати през годината, с най-запомнящо се присъствие на сцената, силна харизма и отношение към феновете.

До 9 януари 2019-а потребителите на сайта номинираха певците и певиците, които са им направили най-силно впечатление през изтеклите 12 месеца на предходната година и така вотът на публиката оформи ТОП 10 във фолка за 2018-а. Гласуването ще продължи до 7 февруари 2019 година.

JunonaEra

Фолк идол 2018

ВАЖНО!!!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА НАПИШЕТЕ ДВЕТЕ СИ ИМЕНА!

ВСИЧКИ ПОВТОРНИ ГЛАСУВАНИЯ ОТ ЕДИН И СЪЩИ IP АДРЕС СЕ ПРЕМАХВАТ АВТОМАТИЧНО!

Софтуерът, който използваме, проверява IP-адресите на потребителите. Проверява също от кой сайт влизате в Signal.bg, с цел анулиране на читатели, които са ползвали proxy сайт преди да посетят Signal.bg. По същата причина проверява и браузъра ви. Прави се проверка и на интернет доставчика ви, за да се види дали имате динамично IP. Динамичното IP може да се променя от потребителя, но само в определени цифри, с което софтуерът познава дали някой се опитва да гласува повторно. Анулирането на гласове се извършва автоматично от програмата, след като бъде приет вотът ви, затова ви приканваме да гласувате само по веднъж, за да може да подкрепите любимите си изпълнители!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!