Ивета Костова разкри с кои звезди иска дуети

Младата надежда на „Пайнер“ Ивета Костова все по-често провокира интереса на публиката, а проектите, които представи до този момент, получиха високата оценка на феновете.

Сега певицата даде откровени отговори на многобройните им въпроси в Instagram. Най-често любопитството на последователите й бе насочено към плановете й за предстояща премиера, а тя разкри, че се надява съвсем скоро да ги зарадва с нова песен.

На този етап Ивета предпочете да не издава подробности, защото иска да изненада аудиторията.

На многобройните питания за евентуални дуети с утвърдените имена в “Пайнер“, тя отговори с открито желание за колаборации с Анелия, Преслава, Емануела и Галин, а с Теди Александрова дори вече обмислят нещо съвместно.

Ивета Костова заредена с творчески хъс

Ивета Костова призна още, че успехът е съвкупност от талант и много, много труд, а съветът й към младите хора, които искат да се занимават професионално с музика е да работят усърдно, защото някой ден трудът им ще се възнагради.

2 коментара към “Ивета Костова разкри с кои звезди иска дуети”

  • Николай каза:

    Не е само талант и труд, необходима е и харизма, а тя я притежава. Успех на Ивета.

  • Анонимен каза:

    Няма да си отиват с Ломската баня най малкото защото ивета претижава талант а ломската не може да пее. Да не говорим че Ивета е истинска принсеца на визия а ломската е жив травестит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!